123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG2950

Inkt voor uw Canon Pixma MG2950 printer bestellen? U vindt hier standaard- en hogecapaciteitcartridges in zwart en kleur. Betaal nooit te veel en kies voor de voordelige 123inkt huismerkcartridges of een multipack. Vandaag besteld, morgen in huis!

Canon Pixma MG2950 inkt kopen in zwart en kleur

De Canon Pixma MG2950 inkjetprinter werkt met de volgende cartridges:
  • Canon PG-545 zwart: standaardcapaciteit
  • Canon PG-545XL zwart: hoge capaciteit
  • Canon CL-546 kleur: standaardcapaciteit
  • Canon CL-546XL kleur: hoge capaciteit
De cartridges voor de Canon Pixma MG2950 zijn verkrijgbaar in kleur en zwart. Elk kleureninktpatroon bevat magenta, cyaan en gele inkt. Is één kleur op? Dan is het tijd om de gehele cartridge te vervangen. Het is niet mogelijk een kleur los te verwisselen.

Standaard- en hoge capaciteit voor de Canon Pixma MG2950 printer

Verbeter uw printervaring met standaard- of hoge capaciteit inkt. Met onze hogecapaciteitscartridges print u meer pagina’s en ze zijn ook nog eens voordeliger. Zo bespaart u op elke pagina die u print. Slim printen betekent minder vervangen en meer besparen.

Goedkoop printen met huismerkinkt voor de Canon Pixma MG2950

Ontdek perfecte pasvorm met onze huismerkcartridges voor uw Canon Pixma MG2950 printer. Elke cartridge is gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken en grondig getest door onze printerspecialisten. Zo kunt u vertrouwen op de hoge kwaliteit. Kies voor onze huismerkcartridges boordevol inkt, waarmee u meer pagina’s print. Zo krijgt u altijd betrouwbare kwaliteit en het meeste voor uw geld.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-545 (zwart) 8 ml 17 ml 9 ml (112,5% meer inkt)
Canon PG-545XL (zwart) 15 ml 17 ml 2 ml (13,3% meer inkt)
Canon CL-546 (kleur) 8 ml 17 ml 8 ml (88,8% meer inkt)
Canon CL-546XL (kleur) 13 ml 17 ml 4 ml (30,7% meer inkt)

Het maakt niet uit of u zakelijk print of gewoon thuis, onze huismerkcartridges voor de Canon Pixma MG2950 zijn de perfecte keuze. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van grote hoeveelheden tekstdocumenten met hoge kwaliteit. Bovendien krijgt u op al onze huismerkinktpatronen levenslange garantie, zodat u met volledig vertrouwen kunt printen.

Pixma MG2950 multipacks voor extra voordeel

De slimste bespaarders kiezen een multipack met standaard- of hogecapaciteitcartridges in zwart en kleur. Met deze voordeelverpakkingen haalt u alle benodigde inkt in 1 keer in huis. Een multipack is bovendien voordeliger dan losse cartridges. Slim besparen en uw inktkosten verlagen? Kies dan voor een multipack.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke inktpatronen gebruik ik voor de Canon Pixma MG2950?

De Canon PG-545 (zwart) en Canon CL-546 (kleur) werken met de Pixma MG2950. Deze cartridges koopt u in standaard- en hoge capaciteit. Voor de grootste besparing kiest u voor onze 123inkt huismerkcartridges. Deze bevatten meer inkt en zijn goedkoper, waardoor u langer print voor minder. Ontdek het verschil en bespaar op uw printkosten.

Werkt de Canon Pixma MG2950 inkjetprinter met huismerkcartridges?

Ja, 123inkt huismerkcartridges zijn niet alleen voordeliger en bevatten meer inkt, maar ze werken ook perfect met uw MG2950 printer. Ze worden gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken, wat hoge kwaliteit garandeert. Zo geniet u van betrouwbare prestaties en bespaart u op uw inktkosten zonder in te leveren op kwaliteit.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma MG2950 inkt? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.