123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma G650

Canon Pixma G650 printer inkt vindt u het goedkoopst bij 123inkt. Koop hier inkttanks van ons huismerk en betaal tot 30% minder in vergelijking met het origineel of bespaar nog meer door meteen een multipack te bestellen! Bovendien profiteert u van 100% garantie op ons 123inkt huismerk.


Inkt kopen? Bestel hier eenvoudig inkt voor uw Canon Pixma G650 printer!

De Canon Pixma G650 fotoprinter maakt gebruik van de GI-53 inkttanks in zwart (GI-53 BK), cyaan (GI-53 C), magenta (GI-53M), geel (GI-53Y), grijs (GI-53 GY) en rood (GI-53R). De Canon inkttanknummers hebben allemaal een andere letter na het nummer staan. Zo kiest u altijd de juiste kleur inkttank voor uw Canon Pixma G650 printer. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

De voordelen van Pixma G650 inkt

De Canon GI-53 inkttanks zijn gevuld met navulbare dye-inkt waarmee u langer kan printen voor u ze moet bijvullen. Met één set inktflessen drukt u tot maar liefst 3800 foto’s af! Daarnaast zorgen de extra rode en grijze inkttanks ervoor dat het kleurengamma van uw printer verbreed wordt. Hierdoor worden de kleurschakeringen van uw foto’s nauwkeuriger weergegeven. Bij 123inkt.be vindt u compatibele GI-53 huismerk inkttanks in elke kleur. Bovendien koopt u uw inkt het goedkoopst bij ons door onze laagsteprijsgarantie.

Ook interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Welk type inkt is geschikt voor de Canon Pixma G650 printer?

De Canon Pixma G650 printer werkt met de GI-53 inkttanks. Deze printer gebruikt namelijk geen toners of cartridges, maar navulbare inktreservoirs, die u zelf moet bijvullen. Met de afzonderlijke GI-53 inktflessen van het 123inkt huismerk vult u uw inktreservoirs tot 30% voordeliger aan, maar u komt het goedkoopste uit wanneer u meteen een multipack met alle kleuren bestelt.

Hoe weet ik welke inkttank leeg is in mijn Canon Pixma G650 printer?

Wanneer uw inkttank bijna leeg is, krijgt u een melding op de display van uw printer. U kan het resterende inktniveau van elke inkttank ook aflezen op de inktaanduiding op de voorzijde van de printer. Als het inktniveau in de buurt van de ondergrens komt, moet u de inkttank van de betreffende kleur bijvullen.

Werkt de Canon Pixma G650 met huismerk inkt?

Ja, de Pixma G650 printer werkt net zo goed met het 123inkt huismerk als met het origineel. Bovendien zijn onze 123inkt.be GI-53 inkttanks goedkoper dan het origineel en kan u bij ons ook meteen een multipack met alle kleuren bestellen.

Heeft u nog vragen over het bestellen van goedkope Canon Pixma G650 inkttanks? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.