123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J562DW

Brother DCP-J562DW inktcartridges in zwart en kleur vindt u hier. Ons assortiment bestaat uit normale en hoge capaciteit Brother cartridges. Deze koopt u van het 123inkt huismerk of origineel van Brother. Met ons 123inkt huismerk bespaart u op uw printkosten, omdat deze inktcartridges meer zijn gevuld. Met onze laagsteprijsgarantie koopt u bij ons altijd de goedkoopste inktcartridges voor uw Brother DCP-J562DW. Bestel ineens ook een reinigingscartridge mee om opgedroogde inkt uit uw printer te verwijderen.

Uw Brother DCP-J562DW printer voorzien van de goedkoopste inkt doet u hier!

De Brother DCP-J562DW printer maakt gebruik van de Brother LC-223 (normale capaciteit) en Brother LC-221 (lage capaciteit) inktcartridges. De beste optie is de originele Brother inktcartridges vervangen door ons 123inkt huismerk. Deze inktcartridges voor uw Brother DCP-J562DW printer bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan het origineel.

Cartridges met hoge capaciteit voor uw Brother DCP-J562DW printer

Het is altijd aan te raden om voor uw Brother DCP-J562DW printer te kiezen voor inktcartridges met een hoge capaciteit. Deze bevatten altijd meer inkt dan het origineel. Zo print u meer, voor een lagere prijs per pagina. Om nog meer te besparen, koopt u het 123inkt huismerk. Deze inktcartridges bevatten maar liefst twee keer zoveel inkt!

Betrouwbare Brother DCP-J562DW inktcartridges van ons huismerk

Naast originele Brother DCP-J562DW inktcartridges bieden we u graag een alternatief aan. Onze 123inkt huismerk cartridges worden uitgebreid getest en ontwikkeld, waardoor wij de hoogste standaard kunnen garanderen. De 123inkt huismerk inktcartridges voor uw Brother DCP-J562DW printer zijn gemaakt in dezelfde pasvorm als het origineel. Als u kiest voor het huismerk, profiteert u van meer inkt voor een lage prijs. Wat wilt u nog meer? Onze inktcartridges worden altijd zo vol mogelijk gevuld, terwijl de originele Brother inktcartridges nooit echt vol zitten.

Een multipack inktcartridges voor uw Brother DCP-J562DW printer geeft veel voordelen

Als u kiest voor het 123inkt huismerk voor uw Brother DCP-J562DW printer, profiteert u van de laagste prijs. U kan nog meer besparen door te kiezen voor een multipack inktcartridges voor uw Brother printer. Hier zitten de zwarte en kleurencartridges voor uw Brother DCP-J562DW printer allemaal in, maar dan voor een lagere totaalprijs dan wanneer u ze allemaal apart zou kopen.

Uw Brother DCP-J562DW printer reinigen met een reinigingscartridge

Als uw documenten met strepen uit uw Brother DCP-J562DW printer komen, is het tijd om de spuitkanalen en printkop te reinigen. Vaak komt dit doordat een printer lang niet wordt gebruikt. De inkt droogt op, waardoor de inkt niet optimaal uit de cartridges kan komen. U lost dit op door een 123inkt huismerk reinigingscartridge te gebruiken. Deze stopt u in uw printer, in plaats van de normale Brother inktcartridge. De reinigingscartridge zorgt ervoor dat eventuele opgedroogde inkt wordt verwijderd. Koop ineens een multipack reinigingscartridges en bespaar nog meer!

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Kan inkt in de Brother DCP-J562DW printer uitdrogen?

Ja, als u de printer lang niet gebruikt, kan de inkt opdrogen. Dit kan ervoor zorgen dat uw documenten niet optimaal worden geprint. Bij 123inkt koopt u reinigingscartridges voor uw Brother DCP-J562DW printer om dit te verhelpen.

Wat kan u doen met oude Brother DCP-J562DW printercartridges?<

Deze kan u recycleren bij 123inkt.be. U stuurt de lege cartridges op naar 123inkt.be, waarna u een tegoed ontvangt voor de ingeleverde Brother DCP-J562DW inktcartridges. Dit tegoed kan u als korting op uw volgende bestelling gebruiken. U kan er ook voor kiezen om dit tegoed te doneren aan een goed doel uit onze lijst.

Kan ik alleen een zwarte cartridge gebruiken in mijn Brother DCP-J562DW printer?

Ja, u bent niet verplicht om kleurencartridges te gebruiken. Als u alleen zwart-wit print, is een hoge capaciteit zwarte cartridge de beste keuze. Bij ons koopt u deze altijd met de laagsteprijsgarantie. Bespaar nog meer en kies voor het 123inkt huismerk. Deze inktcartridges zijn altijd voller gevuld dan het origineel.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J562DW cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u met plezier verder.