123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

GP Dock Snellader + GP 2600 ReCyko oplaadbare AA / HR06 Ni-Mh Batterij (4 stuks)

€ 49,50 (Incl. 21% btw) (€ 40,91 excl. 21% btw )
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze GP ReCyko M451 USB snellader en docking station zijn geschikt voor het razendsnelle laden van oplaadbare AA en AAA batterijen met nikkel-metaalhydride samenstelling. Bij het opladen van AAA batterijen gebruikt de snellader een laadstroom van 730 mA, en bij het opladen van AA batterijen een laadstroom van 1100 mA. De snellader kan ook als organizer en opslag van de batterijen gebruikt worden.

De snellader laat u door middel van een led indicator zien wat de status is van de geplaatste batterijen. Als deze goed zijn geplaatst en opladen, ziet u een groene indicatie. Als deze niet herkend worden, laat de lader een rode indicatie zien. Zo weet u direct welke batterijen nog werken en welke aan vervanging toe zijn.

Net als de andere ReCyko producten zitten deze lader en docking station ook in een volledig papieren verpakking. Dit is een stuk milieuvriendelijker dan de gebruikelijke plastic blisterverpakkingen.

Bij het product worden 4 ReCyko AA batterijen met een spanning van 1,2 volt en een capaciteit van 2500 mAh geleverd. Een USB-kabel of adapter voor het leveren van stroom zit niet bij het product inbegrepen.

Meer informatie:
1. Handleiding voor oplader (PDF),
2. Handleiding voor docking station (PDF)
Specificaties
Merk: GP Geschikt voor: AA en AAA
Type: batterijoplader EAN-code: 4891199199493
Nummer: CD270 Handleiding: handleiding
Laadtijd: 2 - 4 uur Ons artikelnr: AGP00112