123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

GP Dock Basislader + GP 2100 ReCyko oplaadbare AA / HR06 Ni-Mh Batterij (4 stuks)

€ 34,50 (Incl. 21% btw) (€ 28,51 excl. 21% btw )
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze GP USB lader met docking station voor AA en AAA batterijen heeft een praktisch formaat en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op kantoor of op de werkplaats. De lader is voorzien van 4 vakken voor AA of AAA batterijen. De laadstroom verschilt: van 320 mA voor AAA batterijen tot een laadstroom van 400 mA voor AA batterijen. De USB lader kan ook goed als algemene bescherming en reisverpakking voor de batterijen dienen.

Bij deze USB lader wordt een docking station geleverd. De docking station is voorzien van een duidelijke led indicator waar makkelijk de laadstatus van de batterijen kan worden afgelezen. Ook herkent deze defecte batterijen. De lader en de docking station worden door middel van een USB connectie verbonden. Daarnaast wordt er een USB kabel meegeleverd om het docking station van stroom te voorzien.

Net als bij de andere ReCyko producten is dit product volledig in papier verpakt. Er wordt dus niet van een plastic verpakking gebruikgemaakt, waardoor er een minder grote impact is op het milieu.

In de lader zitten tevens 4 meegeleverde GP ReCyko AA batterijen met een spanning van 1,2 volt en een capaciteit van 2100 mAh.

Meer informatie:
1. Handleiding voor oplader (PDF),
2. Handleiding voor docking station (PDF)
Specificaties
Merk: GP Geschikt voor: AA en AAA
Type: batterijoplader EAN-code: 4891199213267
Nummer: CD210 Handleiding: handleiding
Laadtijd: 6 uur Ons artikelnr: AGP00109