Vanwege de extreme drukte kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Coronapreventie

Verklein de kans op besmettingen op kantoor, in winkels of in openbare ruimtes met onze coronapreventieproducten. Mondkapjes, reinigende middelen en nog veel meer preventieartikelen bestelt u nu op 123inkt.be.

Coronapreventie

Corona preventie artikelen? Bestel nu voordelig online

Virussen zijn niet waarneembaar met het blote oog, zo ook het coronavirus. Hierdoor is het extra moeilijk om uzelf en anderen tegen besmetting te beschermen en de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Door zoveel mogelijk thuis te blijven en 1,5 meter afstand te houden, komen zo min mogelijk mensen in aanraking met het virus. Daarnaast kunt u gebruikmaken van verschillende producten om u tegen het coronavirus te wapenen.

Mondkapjes
U bent verplicht om een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer en op andere plekken waar het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Het gaat hierbij om niet-medische mondkapjes en mondneusbescherming, zoals 3-laagse mondkapjes, om ervoor te zorgen dat zowel reizigers als personeel in het ov zo min mogelijk kans lopen om anderen te besmetten. Daarnaast is het verstandig om reinigende handgel bij de hand te hebben, zodat u ook onderweg verzekerd bent van een schoon en fris gevoel. Bestel bijvoorbeeld een flesje reinigende handgel van 75 ml, dat gemakkelijk in uw tas past.

Corona preventie voor winkels
Met waarschuwingstapes en vloermarkeringstape in opvallende kleuren kunt u aangeven waar personeel en klanten kunnen staan om 1,5 meter afstand van elkaar te houden of kunt u de toegang tot bepaalde ruimtes (tijdelijk) afsluiten. Door middel van documenten in informatiekaders kunt u anderen informeren over nieuwe maatregelen of aanpassingen in het beleid met betrekking tot het coronavirus.

Uiteraard is het erg belangrijk om zowel thuis als op de werkvloer oppervlakken en gebruiksvoorwerpen goed schoon te maken. Zorg daarom dat u altijd genoeg schoonmaakmiddelen op voorraad heeft.

Heeft u vragen over het bestellen van corona preventie artikelen? Onze klantendienst helpt u graag op weg!