123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Combi-aanbieding: 123inkt draadloos toetsenbord en draadloze muis

€ 38,50 (Incl. 21% btw) (€ 31,82 excl. 21% btw )
Direct leverbaar
Omschrijving
Met deze combi-aanbieding heeft u in één keer het draadloze 123inkt toetsenbord en de draadloze 123inkt MW200 muis in huis. Het draadloze toetsenbord heeft een herkenbaar en betrouwbaar ontwerp. Hij is voorzien van een numeriek gedeelte, zodat u snel en gemakkelijk cijfers kan invoeren. Dankzij de uv-coating op de toetsen zijn ze bestand tegen vervagen. Het 123inkt toetsenbord is bovendien morsbestendig. Hierdoor blijft het apparaat werken als er per ongeluk water, koffie, frisdrank of thee overheen valt.

De MW200 muis heeft een nauwkeurige optische sensor tot 1600 dpi. Hij werkt op de meeste oppervlakken, zodat u de muis moeiteloos beweegt over uw bureau of tafel. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de muis aangenaam in uw hand. Hierdoor is deze ideaal wanneer u langdurig op uw computer of laptop werkt of gamet. Deze 123inkt MW200 muis is voorzien van 6 knoppen, waaronder een soepel scrollwiel. Hiermee navigeert u regel voor regel en scrolt u snel en gemakkelijk door teksten, documenten en webpagina’s.

Zowel het toetsenbord als de muis werken met een USB-ontvanger. Deze koppelt u eenvoudig aan de USB-poort van uw computer of laptop, zodat u ze direct en draadloos kan gebruiken. De draadloze verbinding van het toetsenbord werkt tot 10 meter afstand.
Specificaties
Merk: 123inkt Kleur: zwart
Type: QWERTY Ons artikelnr: 301894
Soort: toetsenbord en muis Extra info: uw oude apparaat info
Aansluiting: USB-ontvanger
Tip: meebestellen

123inkt memoryfoam toetsenbord polssteun zwart voor € 8,95

123inkt memoryfoam muismat met polssteun zwart voor € 8,50