123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Scrub Daddy Special Edition Kerst kerstboom spons

€ 3,99 (Incl. 21% btw)
(€ 3,30 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Met deze special edition spons van Scrub Daddy komt u direct in de kerststemming. De spons is namelijk groen en heeft de vorm van een kerstboompje. Hiermee wordt afwassen na het kerstdiner een stuk leuker! De spons heeft een vorm en textuur die het gebruik ervan erg praktisch maken.

De oogjes van de smiley zijn te gebruiken voor meer grip; de glimlachende mond kan gebruikt worden om zowel de binnen- als de buitenkant van bestek gemakkelijk en effectief schoon te maken.Dankzij de puntjes aan de buitenkant van de spons reinigt u gemakkelijk de randen en moeilijk bereikbare plekjes. Daarnaast is de spons ook qua textuur zeer handig. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van FlexTexture materiaal.

Dit betekent dat de textuur van de spons aanpasbaar is aan de hand van de watertemperatuur. Bij warm water wordt de structuur van de spons zachter. Dit is dus meer absorberend, waardoor afwasmiddel makkelijker opgenomen en vastgehouden kan worden. Gebruikt u koud water? Dan wordt de spons harder. Dit is vooral geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil. 

De spons is tot slot krasvrij, kan op alle materialen gebruikt worden, blijft er altijd schoon uitzien en gaat tot wel 8 weken mee.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Kleur: groen
Soort: Scrub Daddy Special Aantal: 1 stuk
Type: spons Ons artikelnr: SSC00227
Tip: meebestellen

Daddy Caddy houder voor Scrub Daddy sponzen voor € 4,29

Scrub Daddy Dish Daddy sponshouder opzetstuk voor € 4,49

Scrub Daddy Wonder Wash-Up premium afwasmiddel (500 ml) voor € 2,99