123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Scrub Daddy Original sponzen geel (8 stuks)

€ 24,50 (Incl. 21% btw)
(€ 20,25 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Bent u fan van de Scrub Daddy sponzen? Met deze Scrub Daddy multipack legt u voor een lage prijs een voorraadje aan van deze handige sponzen! De verpakking bevat wel 8 vrolijke, gele sponzen.

Deze sponzen kenmerken zich door hun unieke vorm, kleur en materiaal. De sponzen lijken op een smiley. Niet alleen heel leuk, maar ook zeer praktisch! Zo gebruikt u de oogjes voor meer grip en de mond om tegelijkertijd de binnen- en de buitenkant van uw bestek te reinigen. Dankzij de puntjes op de spons reinigt u zelfs gemakkelijk de kleinste kiertjes en randen. Superhandig!

Het materiaal zorgt ook voor extra functionaliteit. FlexTexture-materiaal verandert namelijk aan de hand van de watertemperatuur. Onder de warme kraan worden de sponzen zeer absorberend en zacht. Perfect voor het doen van de afwas. Er wordt een grote hoeveelheid afwasmiddel of ander reinigingsmiddel mee vastgehouden. Onder de koude kraan worden de sponzen harder, zodat het meer schuursponzen worden. Ook hardnekkige, aangekoekte resten verwijdert u dan eenvoudig.

De Scrub Daddy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd proper uitzien en gaan wel 8 weken lang mee.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Aantal: 8 stuks
Type: spons Diameter: Ø 100 mm
Kleur: geel Ons artikelnr: SSC01008
Tip: sponzen meebestellen

Scrub Daddy Colors spons blauw voor € 3,79

Scrub Mommy spons paars voor € 3,79

Scrub Daddy Colors spons drie kleuren (3 stuks) voor € 9,95