123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Scrub Daddy Colors sponzen (6 stuks)

€ 19,50 (Incl. 21% btw)
(€ 16,12 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Gebruik deze 6-pack van Scrub Daddy om voor een lage prijs 6 Scrub Daddy Colors sponzen in huis te halen. Met deze vrolijke sponzen, in blauw, geel, groen en oranje, maakt u alle ruimtes in huis eenvoudig proper. De sponzen kenmerken zich door hun multifunctionele materiaal én vorm. 

De sponzen hebben de vorm van een smiley. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook zeer praktisch. Gebruik de oogjes van de smiley bijvoorbeeld voor meer grip en de mond om tegelijkertijd de binnen- én de buitenkant van bestek te kunnen reinigen. Met dank aan de puntjes op de spons reinigt u zelfs met gemak de kleinste randen.

Ook het materiaal (FlexTexture) biedt extra handigheden. Dit materiaal is namelijk speciaal ontwikkeld om voor alle klussen geschikt te zijn. Onder de warme kraan worden de sponzen zacht en absorberend. Perfect voor het doen van de afwas en lichte reinigingstaken. Onder koud water worden de sponzen hard, waardoor dit eerder schuursponzen worden. Zo haalt u hiermee ook hardnekkig en aangekoekt vuil eenvoudig weg. Gebruik het juiste water om de sponzen aan te passen aan iedere schoonmaaktaak.

De Scrub Daddy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd proper uitzien en gaan wel 8 weken lang mee.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Aantal: 6 stuks
Type: spons Diameter: Ø 100 mm
Kleur: colors Ons artikelnr: SSC01007
Tip: meebestellen

Daddy Caddy houder voor Scrub Daddy sponzen voor € 4,29

Scrub Daddy Dish Daddy sponshouder opzetstuk voor € 4,49

Scrub Daddy Wonder Wash-Up premium afwasmiddel (500 ml) voor € 2,99