123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Oxford Classic spiraalschrift A4+ 90 g/m² 80 vellen gelijnd roze

€ 5,95 (Incl. 21% btw) (€ 4,92 excl. 21% btw )
Direct leverbaar
Omschrijving
Maak uw werk eenvoudiger met dit veelzijdige Oxford Classic gelijnde spiraalschrift vol slimme extra’s. Zo zijn de binnenzijden van de extrastevige, harde kaft te gebruiken als whiteboard. Dat is ideaal om met een whiteboardmarker een snel concept, een berekening of een herinnering te noteren en die wat later met een doekje weer uit te wissen. Op die manier voorkomt u papierverspilling!

Deze gelijnde European Book 1 heeft een groene spiraal en kaft. Het is voorzien van 80 vellen stevig en extra wit A4-papier dat niet vlekt of doordrukt. Hierdoor is het probleemloos aan beide zijden te beschrijven. Elk vel is voorzien van een handige koptekst om een onderwerp en een datum te noteren. De microgeperforeerde pagina’s met scheurrand en 4 geperforeerde gaten hebben een gekleurde rand, in dezelfde kleur als de kaft. Daarmee kan u uw aantekeningen op onderwerp ordenen, zelfs als u uitgescheurde pagina’s in een map of classeur bewaart.

Het schrift is bovendien compatibel met de SCRIBZEE-app waarmee u uw handgeschreven notities scant en kan opslaan op uw smartphone, tablet of computer.
Specificaties
Merk: Oxford Formaat: A4+
Kleur: roze Perforatie: 4 gaten
Soort: gelijnd Aantal vellen: 80 vellen
Papiergewicht: 90 g/m² info Ons artikelnr: 260288
Tip: meebestellen

123inkt balpen blauw zonder bedrukking (10 stuks) voor € 4,00

123inkt whiteboard marker zwart (1 mm rond) voor € 1,75