123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Katrin handdoekdispenser Mini (wit)

€ 34,95 (Incl. 21% btw)
(€ 28,88 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Met deze witte handdoekdispenser van Katrin hangt u papieren handdoeken op een praktische en hygiënische wijze op in sanitaire ruimtes. De afgesloten dispenser heeft een vel-per-veldosering, wat ervoor zorgt dat bezoekers enkel het papier aanraken dat ze gebruiken én dat hun papierverbruik aanzienlijk gereduceerd wordt. Doordat de dispenser verder een klein formaat heeft past deze perfect in kleinere ruimtes.

Eigenschappen
Deze handdoekverdeler is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor deze de betrouwbaarheid en stevigheid biedt die u van een dispenser verwacht. Hiermee worden handdoeken op een nette wijze opgehangen, waardoor de persoonlijke hygiëne en het gemak voor de bezoekers wordt verhoogd. Door de gebruikte materialen is de dispenser ook bestand tegen een stootje en tegen hoge temperaturen.

In de dispenser passen verschillende soorten handdoeken (met een maximale breedte van 21 cm). Het navullen van de handdoeken gaat eenvoudig; op de dispenser zit namelijk een slot dat geopend kan worden met een sleutel. Het deksel klapt vervolgens naar beneden. Doordat er aan de binnenzijde van de verdeler een ribpatroon is aangebracht, blijven de handdoeken mooi op hun plaats zitten tijdens het bijvullen.
Specificaties
Merk: Katrin Afmetingen: 350 x 248 mm (LxB)
Soort: Katrin Mini handdoekdispenser Kleur: wit
Type: vouwhanddoekdispenser Materiaal: kunststof