123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Whiteboard met prikbord


Bestel hier uw whiteboard prikbord en profiteer van de laagsteprijsgarantie. De combinatieborden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook handige whiteboard starterkits vindt u hier. Kies voor het goedkopere 123inkt huismerk en bespaar! Vandaag besteld, morgen in huis.

Prikbord whiteboard bestellen voor elke kantoor- en schoolruimte

Een prikbord whiteboard bestaat uit een whiteboard én een prikbord. De ene helft heeft een oppervlak van gelakt staal. Hierop schrijft u notities, tekeningen of schema’s met whiteboardmarkers. Dankzij het magnetische oppervlak van het whiteboard kunt u er documenten ophangen met behulp van magneten. De andere helft van het bord is gemaakt van kurk en is perfect om afbeeldingen of documenten, zoals een tabel of grafiek op te bevestigen. Hiervoor gebruikt u punaises of pushpins. 

Dankzij de verschillende mogelijkheden van een prikbord whiteboard combinatie is het ideaal voor elk kantoor en klaslokaal. 
  • Brainstormsessies:
    • Whiteboard: leg ideeën of concepten vast
    • Prikbord: laat inspirerend materiaal, zoals artikelen, mock-ups of afbeeldingen van prototypen zien
  • Informatie verspreiden:
    • Whiteboard: noteer belangrijke mededelingen, aankondigingen, instructies of inspirerende citaten
    • Prikbord: bevestig flyers of een plattegrond
  • Lessen en presentaties:
    • Whiteboard: schrijf lesmateriaal of aantekeningen op
    • Prikbord: toon educatieve posters, grafieken of schetsen
  • Projectmanagement:
    • Whiteboard: houd tijdlijnen voor projecten bij of noteer belangrijke mijlpalen, taken of verantwoordelijkheden
    • Prikbord: bevestig relevante documenten, zoals een planningsoverzicht
  • Schema’s en agenda’s
    • Whiteboard: creëer wekelijkse of maandelijkse agenda’s, lesroosters, vergaderroosters of evenementkalenders
    • Prikbord: prik papieren notities vast
Met een combinatiebord wisselt u eenvoudig tussen het maken van aantekeningen en het bevestigen van documenten op het prikbord. Ideaal voor presentaties, vergaderingen, lessen, workshops en trainingen waarbij interactie en visuele elementen van belang zijn.
 
druppie geeft een tip
TIP!
Bent u van plan uw whiteboard met prikbord voor planningen te gebruiken? Dan raden wij u het duobord met maandplanner aan. Dit bord bevat een planner met 35 vakjes. Genoeg voor alle dagen van de maand. Daarnaast heeft de whiteboard prikbord combi extra notitieruimte voor uw aantekeningen en een strook van kurk om briefjes op te prikken. Gebruik whiteboardmarkers om op de planner en het lege notitievak te schrijven.
 

Prikbord whiteboard in verschillende formaten

Met een prikbord whiteboard combinaties bespaart u eenvoudig ruimte. Omdat het bord de functies van een whiteboard en een prikbord combineert, hoeft u maar één bord te bestellen. Dit is vooral handig in kleinere ruimtes. 

Bekijk van tevoren hoeveel ruimte u heeft voor een prikbord met whiteboard. Vervolgens kiest u een bord met een van de volgende afmetingen:
  • 58,5 x 43 cm
  • 90 x 60 cm
  • 120 x 90 cm
Alle whiteboard prikborden bestelt u bij ons met de laagsteprijsgarantie. Zo profiteert u altijd van de allerbeste prijs.
 
Wilt u uw whiteboard met prikbord aan de muur ophangen? Geen probleem! Al onze combinatieborden worden geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat u uw whiteboard snel en moeiteloos ophangt.

Handige whiteboard benodigdheden

Bestel naast uw prikbord whiteboard een handige starterkit en haal in één keer al uw benodigdheden in huis. Onze starterkits bevatten onder andere een whiteboardwisser, markers, magneten en een reinigingsspray. Kies voor de starterset van het voordelige 123inkt huismerk en bespaar het meest op uw kosten.

Naast volledige bundels, kunt u ook kiezen voor een grote of kleine stiftenhouder. Deze markerhouders van ons eigen merk hebben ruimte voor 4 stiften. Zo kunt u de whiteboardmarkers na gebruik netjes opbergen én heeft u ze altijd binnen handbereik.

Voor de echte digitale professionals hebben wij ook speciale whiteboard scanstickers. Met deze driehoekige stickers tovert u elk whiteboard om in een (tijdelijk) smartboard. Gebruik de stickers om de notities en tekeningen op uw whiteboard te digitaliseren:

Whiteboard met in de hoeken oranje Rocketbook Beacons whiteboard scanstickers
  1. Plaats de stickers in een rechthoek op het whiteboard (zie de afbeelding ter illustratie).
  2. Schrijf binnen deze rechthoek uw aantekeningen.
  3. Download de Rocketbook-app via Google Play of de Apple App Store.
  4. Open de app en digitaliseer eenvoudig uw notities.
  5. Upload uw aantekeningen als pdf of JPEG naar Google Drive, Dropbox, Slack, OneDrive, OneNote, Trello, Evernote, Box, Google Photos of uw e-mailadres
Het is zelfs mogelijk om uw whiteboard live te delen via de Snapcast-modus. Zo kunnen collega’s of studenten het whiteboard vanuit een andere locatie bekijken op hun telefoon, tablet, laptop of computer. Erg handig voor vergaderingen, trainingen of brainstormsessies. De scanstickers zijn na gebruik eenvoudig te verwijderen én herbruikbaar.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Wat is een whiteboard prikbord?

Een whiteboard prikbord is een combinatie van een whiteboard met een prikbord. Het multifunctionele bord bestaat uit een wit glad oppervlak dat als whiteboard dient. Het andere gedeelte is van kurk en gebruikt u om losse documenten of afbeeldingen met punaises op vast te prikken. Met een whiteboard en prikbord in 1 wisselt u moeiteloos tussen het noteren van informatie en het ophangen van documenten.


Heeft u vragen over het bestellen van een whiteboard prikbord combinatie? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.