123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

POSCA paint markers

Van levendige kleuren tot extreme precisie: POSCA verfstiften zijn voor beginners tot professionals de beste keuze. Bestel bij ons uw POSCA markers met verschillende puntdiktes en in verschillende kleuren. POSCA paint markers met laagsteprijsgarantie vindt u hier.
1 - 0 van 0

POSCA paint markers

POSCA stiften kopen met laagsteprijsgarantie

POSCA paint markers bestelt u in onze webshop tegen de scherpste prijzen. Wij hebben laagsteprijsgarantie op ons hele POSCA stiften assortiment. Ontdek het brede aanbod aan kleuren: perfect voor elk creatieve project. Zowel professioneel als hobbymatig.

POSCA paint markers op verschillende oppervlakken

POSCA verfstiften zijn bekend om hun niet-giftige inkt. Ze zijn veilig voor gebruik voor alle leeftijden. Van fijne lijnen tot het inkleuren van grote vlakken. POSCA geeft geweldige controle en precisie over al uw creaties en is volledig dekkend.

De inkt van de stiften is op waterbasis en hecht perfect aan oppervlakken, zoals:
  • Hout
  • Papier
  • Karton
  • Steen
  • Textiel
  • Keramiek
  • Glas
  • Metaal
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. De stiften van POSCA zijn geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Houd er wel rekening mee dat standaardpapier snel kan scheuren met POSCA stiften. Gebruik canvaspapier voor het beste resultaat.
druppie geeft een tip
TIP!
Als de punt van uw POSCA stift is uitgedroogd, kan u deze weken in een glas water. Zo is uw POSCA verfstift weer snel klaar voor gebruik.

Levendige kleuren die blijven: de kracht van POSCA pigment

POSCA verfstiften staan bekend om hun hoge concentratie aan pigment. Dit resulteert in tekeningen en ontwerpen met diepe, intense kleuren. De hoge pigmentatie garandeert een langdurig resultaat, waardoor de kleuren lang mooi blijven.

Verschillende POSCA stiften en hun toepassingen

Bij ons koopt u verschillende soorten POSCA paint markers. Zo heeft u een stift voor iedere toepassing:

POSCA penseel

De POSCA penseelstift heeft de dunste punt uit ons assortiment:
  • Ideaal voor kalligrafie, striptekeningen en keramiek
  • Een punt die altijd soepel blijft
  • Doseer zelf de verf met de drukknop op de achterkant van de stift

POSCA rond

De POSCA ronde markers hebben alle kwaliteiten van een verfstift, in de vorm van een potlood:
  • Ook verkrijgbaar met glitterverf
  • Verschillende diktes
  • Voor fijne en strakke lijnen

POSCA schuin

POSCA markers met een schuine punt hebben grote punten voor dikke lijnen:
  • Schuin afgesneden punt
  • Duidelijke, ronde lijnen voor grote vlakken
  • Voor uitgesproken markeringen en teksten

POSCA rechte punt

De markers met rechte punt zorgen voor rechte, strakke lijnen:
  • Extra brede puntdikte
  • Decoreren van etalages
  • Versieren van muren en grote oppervlakken

POSCA rond (extra groot)

Deze POSCA stift heeft de breedste punt in ons assortiment:
  • Door de aparte vorm is deze stift extra ergonomisch
  • Rechtop en ondersteboven te gebruiken
  • Extra dikke lijnen

POSCA stift verwijderen van textiel doet u zo

Bent u per ongeluk uitgeschoten met uw stift? Wij vertellen u graag hoe u POSCA stift verwijdert uit textiel.

Ontsmettingsalcohol

Het stappenplan voor het gebruik van ontsmettingsalcohol is simpel. Zo verwijdert u eenvoudig POSCA stiftvlekken uit uw textiel:
  1. Stip de vlek aan met lauwwarm water en herhaal dit totdat de inkt begint te bubbelen.
  2. Druppel vervolgens de ontsmettingsalcohol en wrijf de alcohol langzaam in de vlek.
  3. Leg uw textiel in lauwwarm water met wat wasmiddel en laat dit minimaal 30 minuten weken.

Bicorbonaat

Mix een eetlepel bicarbonaat met wat natuurazijn. Breng dit vervolgens aan op de vlek en wrijf voorzichtig. Laat dit ongeveer 15 minuten inwerken. Leg uw textiel een half uur in lauwwarm water met wat wasmiddel en was het kledingstuk na het weken in de wasmachine.

POSCA markers gebruiken en opbergen

Volg het onderstaande stappenplan om optimaal van uw stiften te gebruik te maken en ze altijd op de juiste manier op te bergen.
  1. Schud uw POSCA marker voor gebruik krachtig op en neer met de dop erop. Het kogeltje in de marker maakt een klikkend geluid en zorgt ervoor dat de verf goed mengt.
  2. Activeer de stift door de punt meerdere keren op een stuk reservepapier te drukken. Herhaal deze stap tot de punt volledig is doordrenkt met inkt. Maak een paar teststreken om eventuele overtollige verf te verwijderen. U bent nu klaar om te beginnen.
  3. Als de verf minder soepel begint te vloeien, schudt u de marker opnieuw met de dop erop.
  4. De droogtijd is zeer kort, hooguit een paar minuten, waardoor u snel aan de slag kan met extra lagen. Over het algemeen droogt de verf sneller op ruwe oppervlakken dan op gladde oppervlakken. U kan op elk moment fouten corrigeren: zodra de verf droog is, kan u een nieuwe laag schilderen. Deze laag bedekt de eerste laag compleet.
  5. U kan uw POSCA markers in elke positie opbergen, zolang u de dop stevig terugplaatst. Bewaar de POSCA brush tips wel horizontaal.
druppie geeft een tip
TIP!
Blaas voor een spray-effect krachtig, maar voorzichtig, op de natte punt van uw POSCA stift. Deze techniek werkt heel goed bij de markers met een bredere punt: PC-5M, PC-7M, PC-8K en PC-17K.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik POSCA markers goedkoop kopen?

Bij 123inkt.be kiest u uit een breed assortiment POSCA verfstiften in verschillende kleuren en puntdiktes. U profiteert bij ons van laagsteprijsgarantie en snelle levering. Als u uw POSCA stiften vandaag bestelt, ontvangt u deze de volgende dag al in huis.

Hoe activeer ik POSCA stiften?

Bij het eerste gebruik of na langere tijd de stift niet te hebben gebruikt, moet u de stift goed schudden met de dop erop. Haal vervolgens de dop van de POSCA stift en druk de punt meerdere keren in op reservepapier tot deze is doordrenkt met inkt.

Zijn POSCA markers permanent?

POSCA stiften zijn permanent op materialen, als hout en karton. Als u de markers gebruikt op gladde materialen zoals glas, plastic of metaal, raden wij u aan een speciale (fixatie)spray over uw creaties te vernevelen. Hierdoor behoudt u het resultaat voor een langere tijd.

Op welke oppervlakken kan ik POSCA markers gebruiken?

POSCA verfstiften zijn geschikt voor bijna elk denkbaar oppervlak. De markers zijn getest op meer dan 50 oppervlakken, waaronder canvas, metaal, surfplanken en rotsen. Hierdoor zijn ze ideaal voor creatieve uitingen op allerlei ondergronden.

Zijn POSCA verfstiften giftig?

De verf in POSCA stiften is op waterbasis, reukloos, en vrij van alcohol en giftige oplosmiddelen. POSCA verfstiften zijn veilig te gebruiken voor zowel volwassenen als kinderen. U bestelt POSCA markers met laagsteprijsgarantie bij 123inkt.be.

Wat zijn POSCA stiften?

POSCA stiften zijn verfmarkers op waterbasis en zijn ruim inzetbaar op alle oppervlakken. Ze bevatten niet giftige pigmentinkt die dekkend en lichtecht is. Hierdoor zijn ze populair onder kunstenaars, creatievelingen en hobbyisten.

Wat voor soort verf wordt gebruikt in POSCA markers?

POSCA paint markers bevatten watergedragen acrylverf van hoge kwaliteit. De verf is zeer dekkend, droogt snel en is mengbaar als deze nog nat is. Als de verf droog is, kan u gemakkelijk meerdere lagen aanbrengen.


Heeft u vragen over het bestellen van POSCA paint markers? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.