123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Mobiele scanners

 
Met een mobiele scanner kan u overal gemakkelijk documenten en afbeeldingen digitaliseren. Wij verkopen mobiele scanners die 8, 15 of zelfs meer pagina’s per minuut kunnen scannen. U scant documenten tot A4-formaat.

1 - 15 van 15

Draagbare mobiele scanner voor onderweg

Een mobiele documentscanner is ideaal voor onderweg. Dit type scanner is voorzien van een ingebouwde accu en kan draadloos verbonden worden met andere apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops. Een papieren contract meteen doorsturen via e-mail, het kan snel en overal met een mobiele scanner. Mobiele scanners kunnen meerdere pagina’s achter elkaar printen. De snelheid van het scannen verschilt per mobiele scanner. Bij ons vindt u mobiele scanners die vanaf 8 pagina’s per minuut kunnen scannen. Dit kan in zowel kleur als zwart-wit. Nog meer tijd en moeite besparen? Kies dan voor een mobiele scanner die dubbelzijdig (recto-verso) kan scannen.

Hoe werkt een mobiele scanner?

Uw mobiele scanner verbindt u via wifi of een USB-kabel met uw apparaat. Als uw mobiele scanner verbonden is, is het tijd om uw documenten door de scanner te halen. Het scannen van een document duurt slechts enkele seconden. Vervolgens kan u het gescande document opslaan in verschillende documenttypes, zoals PDF, JPEG, PNG en TIFF. Zodra het document is gescand, heeft u vaak uw papieren niet meer nodig. Haal ze dan ook door een papierversnipperaar om overbodige documenten te voorkomen.

Mobiele scanner gebruiken met smartphone of tablet

Mobiele scanners zijn geschikt voor Windows en macOS, maar u kan een mobiele scanner ook gebruiken met uw smartphone of tablet. Vaak is het wel nodig om een aparte app te downloaden, om een mobiele documentscanner te laten werken met een mobiel apparaat.

Brother scanners

In ons assortiment vindt u onder andere mobiele scanners van het merk Brother. Deze documentscanners maken gebruik van de Brother iPrint&Scan app. Deze is gratis te downloaden in de App Store (iPhone en iPad) en Google Play Store (Android). De Brother iPrint&Scan app kan verbonden worden met mobiele scanners, maar ook met uw andere Brother apparaten, zoals een Brother printer. Zo ziet u in de app de status van uw printerinkt en kan u uw documenten bewerken voordat deze worden geprint.

Canon scanners

De Canon imageFORMULA mobiele scanners zijn makkelijk te verbinden met uw apparaten via de CaptureOnTouch app. Deze downloadt u gratis in de App Store (iPhone en iPad) en Google Play Store (Android). Waar de Brother iPrint&Scan app meerdere toepassingen heeft, is de Canon imageFORMULA app enkel gemaakt om te gebruiken met een mobiele scanner. De app converteert papieren makkelijk naar PDF- of JPEG-documenten in zwart-wit of kleur. Ook is het mogelijk om gelijk naar uw cloudopslag te scannen, waardoor uw documenten meteen veilig zijn opgeborgen.

Epson scanners

Onze Epson mobiele scanners maken gebruik van de Epson iPrint app, die te downloaden is in de App Store (iPhone en iPad) en Google Play Store (Android). De app maakt snel en draadloos verbinding met uw smartphone of tablet. Met de app kan u niet alleen scannen, maar ook verbinding maken met uw Epson printers en andere apparaten. De Epson iPrint app laat weten hoeveel documenten in de wachtrij staan van uw mobiele scanner en u kan deze meteen opslaan en uploaden naar uw cloudopslag.

Fujitsu scanners

Als laatste kan u gebruikmaken van de Fujitsu ScanSnap Connect app in combinatie met uw Fujitsu mobiele scanner. Deze app is wederom gratis te downloaden in de App Store (iPhone en iPad) en Google Play Store (Android). U verbindt de app via wifi met uw mobiele scanner. Waar andere apps ook de optie hebben om normale printers en scanners te verbinden, is het met de ScanSnap Connect app alleen mogelijk om mobiele documentscanners te verbinden.

Verschillende features op uw mobiele scanner

Een mobiele scanner kan uw documenten op verschillende manieren digitaliseren. U kan ervoor kiezen om uw documenten in zwart-wit te scannen, maar ook in kleur. Ook scant u uw documenten in verschillende documenttypes, zoals PDF, PNG en TIFF. De meeste mobiele scanners maken gebruik van ADF (automatic document feeder). Dit staat in het Nederlands voor ‘automatische documentinvoer’. Deze technologie zorgt ervoor dat u tijdens het scannen meerdere pagina’s achter elkaar verwerkt, zonder dat u de documenten één voor één hoeft in te voeren. Om een mobiele documentscanner zo draagbaar mogelijk te maken, is A4 de maximale grootte die u door de scanner kan halen. Wel is het mogelijk om documenten van verschillende lengtes te scannen, zoals een lange poster of een whitepaper.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Kan ik scannen vanaf mijn smartphone?

Ja, mobiele scanners van merken zoals Brother, Epson, Canon en Fujitsu hebben een app die u op uw smartphone kan downloaden. Deze zijn gratis en hiermee verbindt u uw smartphone via wifi met uw mobiele scanner.

Kan ik scannen zonder wifi?

Bepaalde mobiele scanners uit het assortiment van 123inkt.be kan u verbinden via een USB-kabel. Zo kunt u zelfs zonder draadloze internetverbinding uw documenten inscannen.

Welke scanner app is gratis?

De apps van Brother, Canon, Epson en Fujitsu zijn gratis te downloaden in de App Store (iPhone en iPad) en Google Play Store (Android).
 

Heeft u nog vragen over het bestellen van mobiele scanners? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.