123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Flatbed scanners


Op deze pagina ontdekt u de vele flatbed scanners in ons assortiment. We verkopen ze onder andere van Canon en Epson, waarmee we u verzekeren van hoge kwaliteit. Bovendien zijn al onze flatbed scanners zeer voordelig geprijsd!

1 - 7 van 7

Bestel hier de beste flatbed scanner

Bent u op zoek naar een flatbed scanner om documenten en foto’s te digitaliseren? Bekijk dan hier ons voordelige aanbod. Een flatbed scanner wordt vaak ingebouwd in een printer, maar is uiteraard ook los te koop. Het is een zeer gebruiksvriendelijke manier van scannen: u legt uw foto of document op de glasplaat, sluit de klep en start direct met scannen.

De ideale fotoscanner

Een flatbed scanner onderscheidt zich van andere scanners door de hoge scanresolutie en wordt daarom vaak als fotoscanner gebruikt. Dankzij het hoge aantal ‘dots per inch’ (dpi) dat hij kan verwerken, genereert deze scanner namelijk de allerscherpste scans. Hierdoor is dit type scanner misschien niet razendsnel, maar digitaliseert u uw foto’s wél in zeer hoge kwaliteit. Enkele flatbed scanners beschikken zelfs over speciale software die stof, vuil of beschadigingen uit de scan kan halen. Zo is uw digitale foto zelfs mooier dan het fysieke exemplaar!

Negatieven scannen met een flatbed scanner

Flatbed scanners kunnen ook gebruikt worden om negatieven te scannen. Hiervoor heeft u speciale negatiefhouders nodig. Deze speciale houders zorgen dat het licht van de flatbed scanner op de juiste manier door de negatieven gaat en er geen ringen op het beeld ontstaan. In de houders passen vaak meerdere exemplaren, waardoor negatieven scannen met een flatbed scanner efficiënter en sneller is dan met een negatiefscanner. Dit is vooral handig als u veel negatieven tegelijk wil scannen.

Relevante producten

Veelgestelde vragen

Wat is een flatbed scanner?

Een flatbed scanner is een scanner met een glazen plaat, waar u een document of foto op kan leggen. Een optische sensor beweegt dan onder de plaat door om het beeld te digitaliseren. De flatbed scanner is het bekendste type scanner, dat bovendien ook vaak ingebouwd zit in all-in-one printers.

Welke scanner is het beste voor foto's?

Gebruik voor het scannen van foto’s altijd een flatbed scanner om zeker te zijn van de hoogste resolutie en dus het beste resultaat. Voor foto’s adviseert 123inkt.be bovendien een scanner met een restauratie-functie, om stof, krasjes en andere onvolkomenheden uit de foto te halen.

Wat is de beste flatbed scanner?

De Canon LIDE 300 is een zeer populaire flatbed scanner, dankzij zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn stijlvolle uiterlijk. Voor dia- en fotoscans van zeer hoge kwaliteit adviseren wij bij 123inkt.be om te kiezen voor een geavanceerde flatbed scanner van Epson, bijvoorbeeld de Perfection V850 Pro.

Waar vind ik een snelle flatbed scanner?

Scannen met een flatbed scanner gebeurt in hoge resolutie, dus dit type scanner is relatief gezien niet heel snel. Op 123inkt.be vindt u enkele flatbed scanners van HP en Epson met een snelheid van 25 pagina’s per minuut. Voor dit type scanner is dat dus een goede score!


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.