123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Prikborden

Hier vindt u prikborden voor elk kantoor of huis. Bekijk ons ruime assortiment en bepaal welke variant het best past bij uw behoeften. U maakt uw prikbord compleet met punaises, prikbordspelden en andere prikbordaccessoires!

1 - 0 van 0

Prikborden

Prikbord kopen? In diverse afmetingen en stijlen

Prikborden zijn een handige manier om informatie op kantoor of thuis te ordenen en weer te geven. Ze kunnen worden gebruikt voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Met behulp van punaises of spelden bevestigt u er memo’s, documenten of foto’s op, die u net zo eenvoudig weer verwijdert. In onze webshop koopt u grote en kleine prikborden, zowel van kurk als vilt.

Het juiste prikbord kiezen

Er zijn veel verschillende soorten prikborden op de markt. Bedenk van tevoren waar u het prikbord voor wil gebruiken, zodat u een keuze maakt die aansluit bij uw wensen. Wil u een hulpmiddel om het overzicht te bewaren, of bent u op zoek naar een prikbord ter decoratie? We helpen u op weg met wat informatie over de bekendste soorten.

Prikborden van kurk

Het klassieke prikbord is gemaakt van kurk. Dit materiaal maakt het vastmaken en loshalen van punaises of pushpins erg eenvoudig. Kurkborden zijn bovendien de goedkoopste prikborden. Geschikt voor: algemeen gebruik in huis of op kantoor.

Prikborden van vilt

Viltborden hebben een zelfherstellend vermogen. Hierdoor blijven ze er lang netjes uitzien, zelfs bij zeer intensief gebruik. Bovendien kan u op deze borden ook klittenband bevestigen. Geschikt voor: intensief gebruik, voornamelijk zakelijk.

Duoborden

Een duobord is een whiteboard en prikbord in 1. Dit kan een gelijke verdeling zijn, waarbij het halve bord voorzien is van kurk en de andere helft van plastic. We hebben ook combinatie prikborden met een strook kurk aan de onderzijde. Geschikt voor: multifunctioneel gebruik, zoals op scholen of kantoren.

Scrumborden

Een scrumbord met een stoffen oppervlak is ook geschikt om als prikbord te gebruiken. Deze variant is speciaal ontworpen voor ‘agile werken’ en is daarom makkelijk mee te nemen naar vergaderruimtes of andere locaties. Geschikt voor: brainstorms en het bijhouden van de voortgang van taken.

Meer dan alleen prikborden

Dankzij de duizenden kantoorartikelen die onze webshop rijk is, bestelt u bij ons alles wat u nodig heeft voor uw prikbord. Denk bijvoorbeeld aan pushpins en speldenkussens, maar ook aan montagetape om het prikbord op te hangen. Bent u op zoek naar een ander soort informatiebord? Bekijk dan onze whiteboards en glasborden.
 

Veelgestelde vragen

Hoe hang ik een prikbord op?

De meeste prikborden worden geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal voor aan de muur. U kiest zelf of u het prikbord horizontaal of verticaal ophangt. Wil u liever geen gaten maken in de muur? Dan kan u ook sterke dubbelzijdige montagetape gebruiken om het prikbord op te hangen.

Moet ik op een prikbord punaises of spelden gebruiken?

Prikbordspelden hebben de voorkeur, omdat deze een langwerpig design hebben. Hierdoor steken ze wat verder uit het prikbord en kan u ze makkelijker vastpakken en eventueel verplaatsen.

Welk materiaal prikbord moet ik kopen?

Dat hangt ervan af waar u het prikbord voor gaat gebruiken. Een prikbord van kurk is de meest bekende variant en deze is perfect voor algemeen gebruik in huis en op kantoor. Een prikbord van vilt is geschikt voor intensiever gebruik en handig als u ook dingen met klittenband wil ophangen.

Wat is het beste prikbord voor foto’s?

Voor het ophangen van foto’s ter decoratie, bijvoorbeeld in huis, raden wij een kurkbord aan. Dit prikbord is makkelijk te gebruiken in combinatie met spelden en heeft een neutrale uitstraling die geschikt is voor elk interieur. Bovendien zijn kurkborden niet zo duur.


Heeft u vragen over het bestellen van prikborden? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.