123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Montagelijm

 

Bevestig en monteer allerlei materialen met onze handige montagelijm. Gebruik montagekit voor elastische toepassingen of voor klussen op plekken waar vocht of water zit. Montagelijm is een tool die in elke gereedschapskist hoort te zitten!


Op zoek naar montagelijm? Schaf de juiste kit aan voor uw project

Bent u op zoek naar kit die geschikt is voor diverse toepassingen? Kies dan voor een veelzijdige en sterke montagelijm. Het bereiken van lastige hoekjes wordt een fluitje van een cent en dankzij de transparante kleur wordt elke klus mooi afgewerkt.

 

Ideaal voor vochtige plekken of buiten

Montagelijm is geschikt op bijna alle ondergronden en gebruikt u voor diverse karweitjes. Deze lijm is namelijk vochtbestendig, muurvast en zeer sterk. Hierdoor is het ideaal klusmateriaal voor buiten en in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer. Gebruik de Bison montagekit om spiegels op te hangen of andere accessoires te monteren. Bent u van plan om montagelijm buiten te gebruiken? Kies dan voor een weerbestendige soort. Zonlicht, wind, sneeuw en hagel hebben dan geen negatieve invloed op de lijm. 

 

Hoe gebruik ik montagelijm?

Elke lijmsoort heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Hoe u de Bison montagelijm het beste gebruikt, hangt af van de samenstelling, de toepassing en het merk van de lijm. Voor een correct gebruik van de kit verwijzen wij u daarom graag naar de handleiding.

 

Bent u op zoek naar lijm voor kleinere projecten? Kies dan voor de Loctite kneedlijm. Repareer, herstel of bescherm diverse voorwerpen met de kneedbare kit. Dankzij haar flexibiliteit zijn lastige vormen of hoeken geen probleem. Voor klusprojecten is het handig om ook houtlijm aan te schaffen. Verlijm in een handomdraai diverse materialen, zoals hard- en zachthout, spaanplaat, papier of karton.


Heeft u vragen over het bestellen van montagelijm? Of weet u niet goed welke lijm u nodig heeft voor uw project? Kijk dan op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.