123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Krijtborden

Op deze pagina bestelt u krijtborden in verschillende formaten. Kies een groot of klein exemplaar en versier of beschrijf dit met krijtjes. Bestelt u op werkdagen voor 23:59 uur? Dan heeft u het krijtbord morgen in huis!

1 - 0 van 0

Schoolbord of krijtbord kopen? Bekijk ons assortiment

Met een krijtbord kiest u voor een veelzijdig en bruikbaar hulpmiddel. Of u nu op zoek bent naar een centraal punt om notities te maken, een accessoire voor in huis of een schoolbord: een krijtbord leent zich er uitstekend voor. In onze webshop kiest u welk formaat u nodig heeft en bestelt u uw krijtbord binnen enkele klikken. Profiteer van onze laagsteprijsgarantie en bestel vandaag nog!

Voor elk doel het beste krijtbord

Waar krijtborden vroeger vooral dienst deden in scholen, gebruiken we ze nu in veel verschillende omgevingen. Ze zijn namelijk niet alleen erg handig, maar staan ook nog eens leuk in uw woonkamer of keuken. Voor elk doel hebben wij het beste krijtbord in ons assortiment.

Krijtbord voor overzicht

Zoekt u een krijtbord om functioneel te gebruiken, op het werk of thuis? Kies dan voor een formaat dat voldoende ruimte biedt voor notities. Beschrijf het krijtbord bijvoorbeeld met boodschappenlijstjes of belangrijke taken die gedaan moeten worden. Hierdoor houdt u het hoofd geordend en vergeet u minder snel belangrijke dingen.

Krijtbord als accessoire in huis

Creatief gebruik van het krijtbord wordt steeds populairder. Schoolborden zijn langzaam getransformeerd tot fantastische eyecatchers voor binnenshuis. Teken er persoonlijke herinneringen op, die u eenvoudig weer wegveegt en vervangt. Of schrijf er met krijtstift uw favoriete quotes op. Zo creëert u binnen enkele seconden weer nieuwe wanddecoratie.

Krijtbord voor kinderen

Wist u dat kinderen gek zijn op krijtborden? Hierop kunnen zij creatieve tekeningen maken en verhalen schrijven. Het fijne aan een krijtbord is dat tekeningen op groot formaat gemaakt kunnen worden en uitwisbaar zijn. Naast alle fantasierijke schetsen die kinderen erop maken, is zo’n bord ook perfect om schooltje mee te spelen.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een krijtbord kopen?

Op 123inkt.be vindt u krijtborden in diverse formaten en voor lage prijzen. Bovendien bestelt u hier al uw andere kantoorbenodigdheden direct mee: denk aan een bordenwisser en krijtjes. Kiest u voor het huismerk? Dan ontvangt u altijd levenslange garantie!

Hoe krijg ik krijt van een krijtbord?

Met een bordenwisser veegt u het meeste krijt eenvoudig weg. Hardnekkige achterblijfsels reinigt u met een speciale reinigingsspray voor krijtborden, die u in de webshop van 123inkt.be kan kopen.

Kan ik een krijtbord buiten gebruiken?

Nee, standaard krijtborden zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Wel bestaan er speciale krijtborden voor buiten, die gemaakt zijn van speciaal weerbestendig materiaal.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.