123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Magnetisch whiteboard email


Bekijk hier ons ruime assortiment magnetische whiteboards gemaakt van email. Kies tussen de diverse vormen en maten, van 60 x 45 cm tot 240 x 120 cm. Bestelt u op werkdagen voor 23.59 uur? Dan ontvangt u uw magnetisch whiteboard morgen al!

Magnetisch whiteboard kopen? Morgen in huis!

Gebruik een magnetisch whiteboard als familieplanner, voor aantekeningen of tijdens een brainstorm en bewaar altijd het overzicht! Het voordeel van een magnetisch whiteboard is dat u hier niet alleen op kan schrijven of tekenen, maar er ook belangrijke papieren of rekeningen op kan hangen. Een magneetbord kan daarom veel verschillende doelen dienen: van praktisch op kantoor tot decoratief in uw interieur.

Voordelen van een geëmailleerd whiteboard

Magnetische whiteboards van email staan bekend om hun robuustheid en gebruiksgemak. Vergeleken met het klassieke stalen whiteboard is email makkelijker schoon te maken. Ook is email krasbestendiger dan staal en heeft dit materiaal een langere levensduur. Hierdoor heeft u van een magnetisch white board van email langer plezier dan van een stalen whiteboard.

Grote en kleine magnetische whiteboards

Ons complete aanbod bevat magnetische whiteboards in vele formaten, van klein tot groot. Bedenk dus goed waarvoor u het magneetbord nodig heeft. Wil u een magnetisch whiteboard op de koelkast hangen? Kies dan een klein formaat, bijvoorbeeld 60 x 45 cm. Voor vergaderruimtes is een groter formaat zoals 150 x 100 cm handig, zodat er voldoende ruimte is voor aantekeningen. Zoekt u een magnetisch whiteboard voor klaslokalen of grote ruimtes? Kies dan voor 240 x 120 cm, zodat het bord ook van een afstand goed zichtbaar is.

Magneten voor uw magnetisch whiteboard

Naast whiteboard markers om op het bord te schrijven, is er nog een aantal handige accessoires om het maximale uit uw magnetisch white board te halen. Schaf bijvoorbeeld een magnetische whiteboard wisser aan, die u eenvoudig aan het bord bevestigt. Ook vindt u bij ons een grote selectie magneten: van simpele exemplaren tot speciale magneetstrips voor uw whiteboard, waarmee u kaders of figuren kunt maken.
 

Veelgestelde vragen

Wat is een magnetisch whiteboard?

Een magnetisch whiteboard heeft een stalen achterplaat, waardoor u er met behulp van magneten ook papieren en andere zaken op kan hangen. Een magnetisch whiteboard maakt het dus mogelijk om op één bord zowel te schrijven als dingen op te hangen.

Waarvoor gebruik ik een magnetisch whiteboard?

Magnetische whiteboards zijn zeer veelzijdig en komen overal van pas. Op het werk gebruikt u ze bijvoorbeeld tijdens vergaderingen, om takenlijsten op te schrijven of als scrumbord. Thuis gebruikt u ze onder andere als familieplanner, om foto’s en decoratie op te hangen of om gezamenlijke boodschappenlijstjes te maken.

Is een whiteboard altijd magnetisch?

De meeste whiteboards hebben een stalen basis, waardoor ze inderdaad magnetisch zijn. Doordat het magnetische aspect veel voordelen heeft, is dit het type whiteboard dat de markt domineert. Er bestaan echter ook niet-magnetische whiteboards, gemaakt van melamine. Andere niet-magnetische opties zijn het scrumbord en het ouderwetse prikbord.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.