123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Rugzakken

 

Rugzakken in verschillende maten en kleuren vindt u hier. Bij ons bestelt u rugzakken en tassen die uiterst geschikt zijn om losse accessoires en documenten of zelfs sportmateriaal in op te bergen. Bestelt u voor 23:59 uur, dan heeft u uw rugzak morgen al in huis!


Bestel nu uw nieuwe rugzak!

Koop hier eenvoudig uw rugzak voor school, werk of sport. Zo bergt u uw spullen steeds netjes en veilig op. Bovendien profiteert u bij ons van de laagsteprijsgarantie!

Een rugzak voor elk doel

Een rugzak is een essentieel accessoire voor elk schoolgaand kind. Het is niet enkel belangrijk dat uw kind zijn of haar schoolspullen in de tas kwijt kan, ook het design speelt een grote rol. In ons assortiment vindt u zowel vrolijke schooltassen voor lagere schoolkinderen als hippe en stoere rugzakken voor tieners. Bovendien vindt u bij ons ook sporttassen. Zo bergt uw kind handig vieze sportspullen op na de sportles.
Ook voor pendelende werknemers is een stijlvolle, stevige rugzak onontbeerlijk. Bij ons vindt u o.a. rugzakken met een laptopvak, safepack en geïntegreerde USB-oplaadpoort. Zo geraakt u veilig en vlot op het werk, of u nu de fiets, het openbaar vervoer of de auto neemt. Bovendien bieden wij rugzakken aan in verschillende maten en kleuren, dus is er voor elk wat wils.

Belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een rugzak

Bij het kiezen van een rugzak voor school, werk of sport zijn een aantal zaken belangrijk. Vooreerst moet u uitmaken waarvoor u uw rugzak wil gebruiken. Indien u een rugzak nodig heeft voor het werk, is het wellicht handig om een rugzak met laptopvak aan te schaffen. Bij een schoolrugzak is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor schriften en boeken. Daarnaast zorgen een goede pasvorm en gewatteerde schouderbanden voor een ideaal draagcomfort. Bij een sporttas daarentegen zijn ruimte en gebruiksgemak essentieel. Kies daarom voor een tas die voldoende ruimte heeft voor al uw sportspullen en makkelijk te openen en te sluiten is. Ten slotte kan u kiezen voor een aantal extra’s die handig kunnen zijn voor u. Zo heeft het assortiment van 123inkt.be o.a. rugzakken met een veiligheidsvak, een geïntegreerde USB-oplaadpoort, een trolleyriem etc.

Veilig spullen bewaren in uw rugzak

Wanneer u het openbaar vervoer neemt of door de stad wandelt, is het belangrijk dat u uw spullen veilig opbergt in uw rugzak. Zo voorkomt u dat ze beschadigd of gestolen worden. Wanneer u een laptop of tablet meeneemt, kan u deze best in het daarvoor bestemde compartiment van uw rugzak opbergen. Dit compartiment is vaak gewatteerd en bevindt zich meestal tegen de rug. Hierdoor is uw toestel extra beschermd. Kleine, waardevolle zaken zoals een portefeuille of smartphone bewaart u best op een plaats die niet van buitenaf bereikbaar is, bv. onderaan, in een rugvak of in een klein vakje binnenin. Bovendien zijn sommige rugzakken uit ons assortiment voorzien van een zogeheten safepack, een vak speciaal ontworpen voor het opbergen van waardevolle zaken.

Ook interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Hoeveel liter moet een rugzak zijn?

De inhoud van uw rugzak hangt af van het doel waarvoor u hem wil gebruiken. Voor kleuters kiest u best een rugzak van 10 tot 20 liter. Een rugzak voor algemeen gebruik daarentegen heeft een inhoud van 20 tot 30 liter. Dit formaat is ideaal om mee te nemen naar school, werk, de sportschool of gewoon voor een uitstapje. In een rugzak van meer dan 30 liter kan u heel wat spullen kwijt. Zo’n rugzak kan u bijvoorbeeld ook gebruiken voor een weekendje weg.

Kan ik een rugzak wassen?

Ja, u kan een rugzak wassen. Begin met uw rugzak uit te schudden en hem te stofzuigen. Zo verwijdert u eerst het grofste vuil. Met een vochtige doek en wat milde zeep kan u vervolgens zichtbare vlekken verwijderen. Indien dit niet voldoende blijkt, bekijk dan wasinstructies op uw rugzak: sommige rugzakken zijn geschikt voor de wasmachine, terwijl u andere best met de hand wast. Stop uw tas in geen geval in de droogkast, maar hang hem te drogen op de wasdraad of het wasrek. Zorg er tenslotte voor dat de rugzak 100% droog is voor u hem opbergt om schimmelvorming te voorkomen.

 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van uw nieuwe rugzak, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.