123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 301 zwart

Bestel uw HP 301 cartridge zwart online bij 123inkt.nl

Met een zwarte HP 301 cartridge drukt u al uw dagelijkse documenten haarscherp af. De cartridge HP 301 met zwarte inkt is de meestgebruikte cartridge uit de HP 301 serie. Omdat de zwarte cartridge voor het printen van teksten en lijnen wordt gebruikt, is deze onmisbaar. Bestel uw HP 301 cartridge dus snel bij 123inkt.nl en voorkom dat u niet kunt printen door een lege cartridge. Bij 123inkt.nl bestelt u uw cartridge HP 301 altijd voor de laagste prijs. Kies tussen de originele HP cartridge 301 en de goedkopere versie van het 123inkt huismerk. Beide HP 301 cartridges zorgen voor perfecte afdrukresultaten en laten u langdurig printen.

De cartridge HP 301 zorgt voor een uitstekende afdrukkwaliteit

De HP301 wordt veel gebruikt in HP inkjetprinters voor thuisgebruik. Deze printers zijn ideaal voor het printen van uw dagelijkse documenten. De printers zijn echter minder geschikt voor zwaar gebruik of zakelijk gebruik. Voor de cartridge HP 301 geldt hetzelfde. Deze bevat genoeg inkt voor uw thuis-afdrukken, zoals brieven, concertkaartjes of formulieren. En al deze documenten worden ook nog eens met uitstekende kwaliteit afgedrukt.

Wordt er in uw huishouden veel en/of vaak geprint? Dan is de standaard HP 301 cartridge aan de kleine kant. Deze originele HP 301 cartridge heeft een inhoud van slechts 3 ml; genoeg voor ongeveer 190 pagina's. Dat betekent dat u de HP 301 zwart regelmatig moet vervangen en dat is iets wat de meeste mensen liever niet doen. Het is veel fijner om door te kunnen printen zonder halverwege een printopdracht te moeten stoppen. Door te kiezen voor een HP 301XL cartridge zorgt u ervoor dat u de cartridge minder vaak hoeft te verwisselen. De HP 301 XL bevat namelijk twee keer zoveel inkt. Wilt u nog meer inkt? Kies dan voor het 123inkt huismerk. De HP 301 zwart van 123inkt.nl bevat 15 ml inkt; dus vijf keer zoveel als de standaard HP cartridge! In verhouding is deze cartridge ook nog eens een stuk goedkoper, waardoor u per geprinte pagina minder betaalt. De afdrukprestaties zijn precies hetzelfde, dus kiezen voor het 123inkt huismerk is een makkelijke manier om te besparen op de kosten van uw HP 301 inkt.

Altijd de laagste prijs voor HP inkt 301

Naast de zwarte inkt HP 301, heeft u voor uw printer ook nog een kleurencartridge nodig. Zo kunt u ook prachtige foto's, afbeeldingen en ontwerpen printen. Hiervoor bestelt u één cartridge met drie kleuren HP inkt 301. Uw printer werkt in totaal namelijk met slechts twee cartridges met HP inkt 301: de zwarte cartridge en de kleurencartridge. De printer heeft zo alle inkt voorhanden om elke mogelijke kleur op papier te zetten. De zwarte en kleuren HP cartridge 301 werken perfect samen. In kleurenafdrukken en foto's wordt tenslotte ook zwart gebruikt.

Omdat er voor het printen van teksten vooral zwarte inkt wordt gebruikt, is de zwarte cartridge HP 301 vaak sneller op. De meeste gebruikers printen tenslotte meer brieven, teksten, formulieren of toegangskaarten dan kleurenfoto's en -ontwerpen. De zwarte HP inkt 301 wordt bij bijna elke printopdracht gebruikt, terwijl de kleurencartridge niet voor elke afdruk nodig is. Is de zwarte HP301 cartridge bij u ook altijd sneller leeg? Geen probleem, want de zwarte cartridge HP 301 kan los van de kleurencartridge vervangen worden.

Bij het zoeken naar HP cartridges 301 voor uw printer, kunt u op verschillende manieren te werk gaan. U kunt direct zoeken op het korte cartridgenummer (HP 301) of lange cartridgenummer (bijvoorbeeld CH561EE). Het is echter niet altijd het beste idee om op dit specifieke nummer te zoeken. Elke kleurenprinter gebruikt namelijk meerdere cartridges en op deze manier vindt u maar één cartridge tegelijk. Als u bijvoorbeeld zoekt op het nummer van de HP 364 zwart, dan ziet u niet direct welke cartridges uw printer nog meer nodig heeft. Als alternatief raden wij u aan om op printertype te zoeken. Op die manier vindt u alle cartridges in alle kleuren die geschikt zijn voor uw printer. Dit geldt voor HP, maar ook voor Canon, Epson en andere merken. Heeft u een Canon MG4250 printer en zoekt u cartridges? Zoek dan naar Canon MG4250 inkt. Zo ziet u gelijk alle kleuren. En heeft u een Canon MG5750? Dan zoekt u naar MG5750 inkt. Weet u het printertype niet? In dat geval maakt u wel gebruik van de optie om op cartridgenummer te zoeken. Bij HP kunt u vaak op een kort en eenvoudig nummer zoeken, zoals het nummer HP 302 of HP 364.
Heeft u nog vragen over het bestellen van cartridges? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.