123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

CPU houders


Bekijk hier ons ruime assortiment CPU houders. Naast computerbeugels voor onder uw bureau of achter uw monitor verkopen wij ook verrijdbare exemplaren. Bestel vandaag nog een CPU houder en zorg voor een overzichtelijke werkplek!


CPU houder kopen? Morgen in huis!

Een CPU houder is een speciale beugel of steun voor uw computer. U gebruikt de houders op deze pagina om uw computer veilig onder uw bureau of, in sommige gevallen, achter uw monitor te bevestigen. In onze webshop vindt u naast de bureau CPU beugel ook een CPU houder op wielen. Bestelt u op werkdagen voor 23:59 uur? Dan wordt uw order dezelfde dag nog verstuurd.

Soorten CPU houders

Er zijn diverse manieren om uw computer stevig en veilig te bevestigen. De drie meest gebruikte soorten CPU houders zijn:
  • Bureau CPU houder
    Dit is de meest gebruikte CPU houder en deze is ook in de meeste varianten verkrijgbaar. Met een computerbeugel onder het bureau staat uw CPU iets van de grond én bespaart u ruimte op het bureau.
  • Verrijdbare CPU houder
    Deze computersteun staat op vier wielen. Nadat u de CPU in de houder heeft gezet, is deze eenvoudig te verplaatsen. Handig voor zwaardere computers.
  • Monitor CPU houder
    Deze houder is alleen geschikt voor zogenoemde ‘thin clients’, ofwel kleinere computers die via het netwerk aangesloten zijn op de server. Met deze CPU houder hangt u de thin client netjes op achter de monitor.

CPU houder kiezen

Als u op zoek bent naar een CPU houder, wil u uiteraard uw computer veilig en beschermd bevestigen. Het is daarom belangrijk om ten eerste het draagvermogen te controleren, zodat u zeker weet dat de computersteun sterk genoeg is voor uw computer. Houd ten tweede rekening met de afmetingen van uw computerkast. De meeste CPU houders zijn enigszins verstelbaar, maar controleer altijd of uw computer binnen de marge valt.

Naast praktische elementen zoals draagvermogen en afmetingen, kiest u het liefst ook een CPU houder die past bij de rest van uw kantoorinrichting. Onze CPU houders zijn daarom verkrijgbaar in zwart, wit en zilver.

Maak uw kantoorinrichting compleet

Dankzij ons zeer complete assortiment bent u hier niet alleen voor CPU houders aan het juiste adres. Ook zakelijke klanten die het liefst de gehele kantoorinrichting in één keer willen bestellen, vinden hier wat zij zoeken. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande categorieën:  
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een CPU houder?

  • Met een CPU houder bespaart u ruimte op het bureau, waardoor u meer bewegingsvrijheid krijgt. Dat is goed voor een ergonomische werkhouding.
  • Doordat de computer iets boven de grond hangt, is deze beschermd tegen eventueel stof en vuil.
  • Bij een zit-sta bureau verplaatst uw computer gewoon mee, wanneer u het bureau in hoogte verstelt.

Welke CPU houder moet ik kopen?

Dat hangt af van het gewicht en de afmetingen van uw computer. Houd deze dimensies dus bij de hand als u gaat kiezen. Op de website van 123inkt staat voor elke CPU houder aangegeven voor welke afmetingen en welk gewicht deze geschikt is. Zo ziet u in één oogopslag welke CPU houder u kan kopen.

Hoe bevestig ik een CPU houder onder mijn bureau?

Speciale computerbeugels voor onder het bureau zijn eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde instructies. U kan hiervoor het best een boormachine gebruiken. Let wel op dat uw bureaublad dik genoeg is en de schroeven er niet doorheen gaan. Benieuwd naar de montage-instructies? U vindt ze per CPU houder op de website van 123inkt.


Heeft u nog vragen over het bestellen van CPU houders? Bekijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.