123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Archiefdozen

Koop hier archiefdozen om documenten en/of classeurs te bewaren. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere kartonnen archiefdozen en archiefdozen speciaal voor transport van documenten. Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis!
1 - 0 van 0

Archiefdozen

Archiefdozen bestellen? Goedkoop en snel in huis!

Op deze pagina vindt u ons complete assortiment kartonnen archiefdozen. Ze zijn superstevig en zorgen ervoor dat uw administratie perfect bewaard blijft. Ze bieden ruimte aan een groot aantal documenten of één of meerdere classeurs. Kies het soort archiefdoos waar u naar op zoek bent en bestel hem direct voor de laagste prijs.

Voordelen van archiefdozen

Archiefdozen maken het niet alleen makkelijk om heel veel documenten, dossiers en papieren op te bergen, maar ze maken het ook makkelijk om die later weer terug te vinden. Kleinere archiefdozen kan u weer opbergen in de grotere archief- en transportdoos. Zo kan u classeurs of documenten binnen één thema of periode bij elkaar houden.

Ook is elke doos voorzien van voldoende schrijfruimte om een jaartal, naam of onderwerp te noteren. Bovendien oogt een doos of koffer een stuk netter dan een hele rij ordners of mappen waar aan alle kanten stukken papier uitsteken. Zo houdt u uw archief stofvrij en overzichtelijk.

De beste archiefdoos kiezen

Dankzij alle verschillende soorten archiefdozen, vindt u altijd de geschikte voor uw doeleinden. Houd rekening met het volgende:
  • Een kartonnen archiefdoos is veelzijdig en geschikt voor losse documenten of enkele classeurs. Wil u vooral dat uw administratie netjes blijft op locatie? Kies dan voor dit type.
  • Gaat u regelmatig op pad met het archief? Kies dan voor een archief- en transportdoos. Deze zijn groter en steviger, en hebben bovendien handige handvatten.
  • Bestaat uw archief niet uit ordners, maar uit hangmappen? Kies dan een opbergkoffer of trolley voor hangmappen. Hierin deelt u uw administratie eenvoudig op in verschillende subonderwerpen.

Archiefdozen in alle soorten en maten

Onze archiefdozen zijn er in verschillende maten. Ze zijn er voor losse documenten en ze zijn er voor overvolle classeurs. U kan kiezen voor archiefdozen gemaakt van stevig plastic, of voor eenvoudige kartonnen archiefdozen die in grote aantallen worden verkocht. Zo kan u grote hoeveelheden documenten en mappen tegelijk archiveren, opbergen of verplaatsen. Zowel kleine als grote archief-/transportdozen, geschikt voor thuis en op kantoor, zijn bij ons scherp geprijsd.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar koop ik de goedkoopste archiefdozen?

Op 123inkt.be vindt u de goedkoopste archiefdozen van de beste merken, zoals Esselte en Fellowes. Daarnaast ontvangt u levenslange garantie op alle kantoorartikelen van het huismerk. Win-win!

Hoeveel archiefdozen heb ik ongeveer nodig?

In een grote archiefdoos passen gemiddeld 4 tot 6 classeurs, afhankelijk van de rugbreedte. Bij 123inkt.be adviseren we om ruim voldoende archiefdozen te bestellen. Uw administratie wordt immers elk jaar uitgebreid en de niet-gebruikte archiefdozen nemen ingeklapt heel weinig ruimte in beslag.

Hoe berg ik mijn classeurs overzichtelijk op?

Gebruik een archiefdoos om meerdere ordners van een bepaald jaar of seizoen te sorteren. Op de archiefdozen schrijft u vervolgens wat de inhoud ervan is. Doordat archiefdozen stapelbaar zijn, kan u ze ook nog groeperen in uw archief.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.