123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma iP7250

Bij ons vindt u de geschikte Canon Pixma iP7250 inktcartridges voor uw Canon inkjetfotoprinter. Wij leveren alle Canon iP7250 inktpatronen direct uit voorraad, en dat aan de laagste prijs. U kan nog meer besparen door te kiezen voor een multipack of voor ons 123inkt huismerk. Besteld op werkdagen voor 23u59, is de volgende dag in huis!


Bestel hier eenvoudig inkt voor uw Canon Pixma iP7250 printer!

De Canon Pixma iP7250 printer maakt gebruik van twee soorten inkt: de Canon PGI-550 (zwart voor tekstdocumenten) en de CLI-551 (zwart voor foto’s en kleur) inktcartridges. De afkorting PGI staat voor ‘Pigment Ink’, wat verwijst naar het type inkt dat bestaat uit dikkere verfdeeltjes. Pigmentinkt is ideaal om scherpe tekstdocumenten af te drukken. CLI staat voor ‘ChromaLife Ink’. Deze kleurstofinkt, die bestaat uit oplosbare verf, zorgt ervoor dat uw Canon Pixma iP7250 printer bijzonder geschikt is voor het afdrukken van levendige kleuren, en dus van foto’s en afbeeldingen.

Bij ons bent u verzekerd van de beste deals, of u nu kiest voor de originele Canon cartridges of voor onze huismerkvariant. Onze laagsteprijsgarantie garandeert u altijd de meest voordelige prijs. Daarnaast geniet u op de producten van ons 123inkt huismerk ook steeds van een 100% tevredenheidsgarantie.

Voor wie vaak grote volumes of foto’s print, raden wij aan om te opteren voor een Canon PGI-550PGBK / CLI-551 multipack. Zo heeft u meteen een voldoende grote inktvoorraad in huis. Dat is niet alleen praktisch, maar levert u bovendien een aanzienlijke kostenbesparing op, aangezien een multipack veel voordeliger is dan wanneer u alle inktpatronen afzonderlijk zou aankopen.

De voordelen van Canon Pixma iP7250 cartridges van hoge capaciteit

De XL cartridges van de Canon iP7250, ofwel de cartridges van hoge capaciteit, bieden verschillende voordelen in vergelijking met de standaard varianten:
  • Inktpatronen van hogere capaciteit bevatten aanzienlijk meer inkt dan standaard opties. Dat betekent dat u veel meer pagina’s kan afdrukken vooraleer u ze moet vervangen.
  • De cartridges van hoge capaciteit zijn kostenefficiënter op de lange termijn. Hoewel ze aanvankelijk een iets hogere prijs hebben dan de standaard inktpatronen, bieden ze een duurzame en voordelige oplossing op de langere termijn. Het grotere inktvolume stelt u in staat om een groter aantal pagina's af te drukken, wat resulteert in lagere afdrukkosten per pagina.

Reinig de printkop van uw Canon Pixma iP7250 printer met een reinigingscartridge

Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw Canon Pixma iP7250 printer, is het van essentieel belang om de printkop regelmatig te reinigen. Met behulp van een reinigingscartridge voorkomt u de verstopping van de spuitkanaaltjes in de printkop en ziet u vaak onmiddellijke verbeteringen in de printkwaliteit.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Werkt de Canon Pixma iP7250 printer ook met huismerkcartridges?

Absoluut! De Canon Pixma iP7250 printer werkt perfect met de cartridges van ons 123inkt huismerk. De huismerkcartridges zijn meestal goedkoper dan de originele versies en bevatten bovendien meer inkt. Bij 123inkt.be krijgt u daarnaast ook een 100% tevredenheidsgarantie op het gebruik van huismerk inkt voor uw printer.

Wat gebeurt er met de lege Canon Pixma iP7250 inktcartridges?

De lege Canon iP7250 inktcartridges kan u laten recycleren bij 123inkt.be. Bij een bestelling ontvangt u een recyclagezakje waarmee u de lege inktpatronen kan terugsturen. In ruil ontvangt u een vergoeding die u kan gebruiken als korting op uw volgende bestelling.