123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

LetraTag XR


Dymo LetraTag navulling voor uw Dymo LetraTag XR beletteringssysteem bestelt u hier voor de beste prijs. U vindt hier tapes in verschillende kleuren en materialen. Kies voor de originele Dymo etiketten of de voordelige labels van het 123inkt huismerk. Vandaag besteld, morgen in huis!

1 - 24 van 33

Bestel Dymo LetraTag tape voor uw Dymo beletteringssysteem

De LetraTag XR van Dymo is een beletteringssysteem waarmee u snel en eenvoudig gepersonaliseerde labels afdrukt. De labelprinter print op gekleurde, metallic, transparante en opstrijkbare tapes. Deze Dymo etiketten bestelt u bij ons altijd voor een scherpe prijs. Wij hebben ook goedkopere tapes van ons huismerk. Welke stickers u ook kiest: u ontvangt alles direct uit voorraad. U heeft ze daarom morgen al in huis!

Dymo LetraTag navulling in verschillende materialen en kleuren

De tapes voor uw LetraTag XR zijn gemaakt van papier of plastic. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Papieren tapes: wit.
  • Plastic tapes: wit, geel, rood, groen, blauw, metaalkleurig zilver, transparant, fluoroze en fluogroen.

Door verschillende kleuren te gebruiken, organiseert u moeiteloos uw materiaal. Zo labelt u heel makkelijk verschillende items, zoals classeurs, archiefdozen of schoolgerief. Naast de papieren en scheurvrije plastic labels bestelt u hier ook speciale opstrijkbare stickers. Deze tape kan u eenvoudig op kleding en stoffen strijken. Daarnaast is deze handige Dymo LetraTag tape wasbaar. De labels blijven perfect zitten na een wasbeurt in de wasmachine.

druppie geeft een tip
TIP!
Gebruik de Dymo LetraTag XR om een naam op de opstrijkbare tape te printen. Bevestig vervolgens het etiket met een strijkijzer op een trui, spijkerbroek, handdoek of rugzak. Zo ziet u in één oogopslag van wie het item is. Ideaal als u snel kledingstukken wil sorteren. Bovendien hoeft u hierdoor geen labels met de hand aan de kleding vast te naaien.

Andere klanten bestelden dit ook