123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP LaserJet Pro

HP LaserJet Pro toners nodig? U vindt ze via deze pagina. Alle HP LaserJet Pro staan hier op een rij, zodat u alleen op uw typenummer hoeft te klikken. De juiste toners verschijnen dan direct en u bestelt ze binnen enkele klikken. Wel zo makkelijk!

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Vind hier de juiste toners voor uw HP LaserJet Pro printer

HP LaserJet Pro printers zijn professionele modellen die snel en productief uw documenten afdrukken. Ze worden dan ook veel gebruikt op kantoren en in andere contexten waar grote printopdrachten heel normaal zijn. De meeste HP LaserJet Pro printers zijn multifunctioneel, wat wil zeggen dat ze niet alleen printen, maar ook kunnen scannen en kopiëren. Om efficiënt uw documenten te printen, gebruiken deze printers toners. Deze cartridges zijn gevuld met tonerpoeder en zorgen via een speciaal proces dat de gewenste afdruk op het papier komt. Vrijwel alle HP LaserJet Pro printers zijn monochroom, wat betekent dat de laserprinter zwart-wit afdrukken maakt en u alleen zwarte toner nodig heeft. Enkele modellen drukken ook kleuren af: hiervoor heeft u ook HP LaserJet Pro toners in de kleuren cyaan, magenta en geel nodig.

Eenvoudig HP LaserJet Pro toners zoeken

In onze webshop zijn er twee manieren om de juiste toners voor uw HP LaserJet Pro te bestellen. Als u het nummer van de toner bij de hand heeft, kunt u deze direct zoeken via het HP tonernummer. Het kan ook zijn dat u niet weet welke toner in uw HP LaserJet Pro past. Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Hier zoekt u namelijk precies andersom: aan de hand van het printertype dat u heeft, vertellen wij u wat de passende HP LaserJet Pro toners zijn. Nadat u in de lijst hierboven klikt op uw printertype, tonen wij u een lijst van de cartridges die u nodig heeft. Voor vele HP LaserJet Pro printers bieden wij voordelige toners van het 123inkt huismerk aan. U kiest zelf of u de originele HP toner koopt, of onze eigen toner met een hogere capaciteit. 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen HP LaserJet Enterprise en HP LaserJet Pro?

Beide laserprinters zijn populair voor zakelijk gebruik, maar het belangrijkste verschil is de capaciteit. Een HP LaserJet Pro is ideaal wanneer uw bedrijf zo’n 6000 pagina’s per maand print, terwijl u met een HP LaserJet Enterprise tot wel 30.000 pagina’s per maand print. Kies dus de serie die het best past bij de grootte van uw team en uw verwachte printgedrag.

Waar vind ik het typenummer van mijn HP LaserJet Pro?

Het typenummer van uw HP LaserJet Pro vindt u meestal op de boven- of zijkant van de behuizing. Kunt u het niet vinden? Bekijk dan de handleiding van de printer. Dit typenummer helpt u om bij 123inkt eenvoudig de juiste toners voor uw laserprinter te vinden.

Hoe kan ik besparen op HP Laserjet Pro toners?

  • Bestel originele HP LaserJet Pro toners bij 123inkt. Dankzij de laagsteprijsgarantie zijn deze hier altijd het goedkoopst.
  • Kies voor 123inkt huismerk toners, in plaats van originele. Deze hebben een hogere capaciteit en zijn bovendien lager geprijsd.
  • Koop HP LaserJet Pro toners in een multipack. Deze zijn vaak voordeliger én u komt zo minder snel zonder toner te zitten.

Wilt u HP LaserJet Pro toners kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.