123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Waarschuwingsstickers

Gebruik waarschuwingsstickers om bezoekers van uw pand te waarschuwen. Het plaatsen van opvallende stickers op deuren, ramen of vloeren zorgt dat de waarschuwingen goed zichtbaar zijn. Bestel waarschuwingsstickers en vloerstickers bij 123inkt!

1 - 0 van 0

Waarschuwingsstickers

Bestel waarschuwingsstickers en vloerstickers

Gebruik waarschuwingsstickers om een veilige situatie te creëren. Wilt u bijvoorbeeld een looproute aangeven, dan kunt u dat met behulp van waarschuwingsstickers doen. Daarnaast zijn er stickers die adviseren om afstand te houden van elkaar. Ondanks dat anderhalve meter afstand houden in 2022 niet meer verplicht is, kan het op drukke plaatsen van pas komen om uw klanten of gasten alsnog te wijzen op een veilige afstand. Komen er vaak mensen voor uw pand samen? Waarschuw ze dan door te kiezen voor een sticker die wijst op een samenscholingsverbod. 

Zowel de waarschuwingsstickers als de vloerstickers zijn zelfklevend en geschikt voor verschillende ondergronden, waardoor u ze gemakkelijk op de juiste plaats plakt. De vloerstickers zijn te verkrijgen voor binnen en voor buiten. Ook zijn ze voorzien van een antisliplaag, zodat er gewoon overheen gelopen kan worden.

Koop nu uw waarschuwingsstickers bij 123inkt. Gebruikt u liever geen stickers, maar wilt u wel mensen waarschuwen? Kijkt u dan ook eens bij onze waarschuwingsmatten en informatieborden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.