123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pocket printers

 

Altijd en overal uw foto's printen? De pocket printer maakt het mogelijk! Deze compacte, draagbare printer neemt u gemakkelijk onderweg mee en is ideaal om in combinatie met uw smartphone of tablet te gebruiken. Op 123inkt.be kunt u voordelig een pocket printer kopen. Zo print u scherpe foto's voor een scherpe prijs.


1 - 8 van 8

Op zoek naar een pocket printer? Bestel voordelig online!

Pocket printers zijn handige printers op zakformaat. Dankzij het compacte design en het lichte gewicht is dit apparaat ideaal om onderweg te gebruiken. Print mooie vakantiefoto's direct of druk een exemplaar af om weg te geven aan vrienden tijdens een feest of etentje. Bij 123inkt.be kunt u kiezen uit pocket printers van bekende merken, zoals Canon en HP. Deze merken bieden ook speciale apps aan, waarmee u foto's kunt bewerken voor u ze print. Voeg bijvoorbeeld teksten of stickers toe om het kiekje nog specialer te maken.

Verschil pocket printer en instant camera
Met zowel een pocket printer als een instant camera kunt u snel op locatie foto's afdrukken. Het verschil tussen de twee apparaten zit in de wijze waarop u de foto maakt. Met een instant camera kunt u foto's maken én afdrukken, terwijl u de pocket printer gebruikt om foto's te printen die u met uw smartphone of tablet genomen heeft.

Fotopapier voor pocket printers
Ook het bijbehorende fotopapier kunt u gelijk online bestellen. Sommige pocket printers werken met papier met een extra witte rand om de foto voor een retro uitstraling. Andere modellen gebruiken zelfklevend fotopapier. Als u het achtervel van deze prints verwijdert, kunt u de foto's opplakken. Zo personaliseert u gemakkelijk uw agenda, bullet journal en andere items.
Heeft u nog vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.