123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Koffiebekers


Start uw dag goed met een kopje koffie! Bij ons vindt u papieren koffiebekers voor op kantoor of handige thermosbekers voor onderweg. U maakt een milieubewuste keuze met onze recycleerbare bekers.


Koffiebekers bestellen? Bekijk ons assortiment

Een kopje koffie in de morgen, is een dag zonder zorgen. Maar dan moet u natuurlijk wel een beker hebben om het in te schenken! In onze webshop vindt u papieren exemplaren die perfect zijn voor het koffiezetapparaat op kantoor of handige thermosbekers voor onderweg. 

 

Papieren koffiebekers

Bent u op zoek naar een groot aantal bekertjes om bij het koffiezetapparaat neer te zetten? Schaf dan bij ons bekers aan waarin u koffie, chocolademelk of limonade schenkt. Deze papieren bekers zijn ideaal om te gebruiken in (sport)kantines, kantoren of op evenementen. De drinkbekers bestaan uit volledig recycleerbaar papier, waardoor u een milieubewuste keuze maakt. 

 

Kopje koffie to go met een thermosbeker 

Heeft u ‘s morgens geen tijd om in alle rust te genieten van uw kop koffie? Met een thermosbeker geniet u waar u maar wil van een warm drankje. De modellen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS of inox), waardoor uw dranken lekker warm blijven. De thermosbeker neemt u makkelijk mee en het formaat is geschikt voor de meeste bekerhouders. Een koffiebeker to go is een onmisbaar accessoire voor iedere koffie- of theeliefhebber! 


Van koffiebonen tot suiker en zoetjes en van thee tot roerstaafjes: in onze webshop vindt u alles om de lekkerste, warme dranken te bereiden.
Heeft u vragen over het bestellen van koffiebekers? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.