123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Polsbandjes


Koop hier uw festivalbandjes, gemaakt van vinyl of tyvek. Kies uit een breed assortiment aan polsbandjes in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, rood en blauw. Ook bieden wij polsbandjes aan die u zelf kan bedrukken met een laserprinter of simpelweg kan beschrijven met een stift of pen. Bestel voor 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

Polsbandjes kopen? Bestel ze hier snel en eenvoudig!

Met festivalbandjes maakt u makkelijk en snel onderscheid tussen uw bezoekers en tussen wie wel of niet heeft betaald. U verdeelt uw polsbandjes in verschillende kleuren, zoals rood, blauw, geel en groen. Zo kan u een rood festivalbandje gebruiken voor personen die onder de 18 zijn, een blauw polsbandje voor een specifieke eventruimte en een geel festivalbandje voor degene die een vip-plaats hebben. Festivalbandjes zijn perfect voor dit soort situaties en deze zijn makkelijk vast te maken. Eenmaal vastgemaakt, kan u het polsbandje wel losmaken, maar niet meer opnieuw omdoen. Dit komt door de scheursluiting dat het polsbandje kapot maakt na het verwijderen.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik festivalbandjes kopen?

Bij 123inkt.be koopt u voordelig en snel polsbandjes in verschillende kleuren, zoals blauw, wit, rood en groen. Als u uw polsbandjes voor 23:59 uur bestelt, heeft u ze morgen al in huis!

Kunnen polsbandjes tegen water?

Dit ligt aan het type polsbandje. Festivalbandjes die waterafstotend zijn, kunnen tegen water. Bij 123inkt.be bestelt u waterbestendige polsbandjes tegen de laagste prijs.

Hoe kan ik een polsbandje losmaken zonder te knippen?

Hoewel polsbandjes redelijk simpel losgemaakt kunnen worden, is het vrijwel onmogelijk om deze opnieuw vast te maken. Dit komt door de microperforaties die in het plakgedeelte van het festivalbandje zitten. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld iemand jonger dan 18 jaar een evenementenbandje kan dragen, waardoor diegene alcohol kan kopen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van polsbandjes? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.