123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

3M volgelaatsmasker 6800 siliconenrubber herbruikbaar (medium)

€ 99,50 (Incl. 21% btw) (€ 82,23 excl. 21% btw )
Beperkte voorraad
Omschrijving
Met dit volgelaatsmasker van 3M kunt u uzelf tijdens diverse werkzaamheden beschermen. Doordat hiermee het hele gelaat bedekt wordt, beschermt u zowel de ogen als de mond. Ondanks deze ultieme bescherming is er sprake van een grote lens, zodat u alles toch goed kunt blijven zien en flexibel blijft. Deze lens is gemaakt van zeer stevig polycarbonaat en is kras- en schokbestendig. 

Het hypoallergene masker is daarnaast zeer comfortabel om te dragen. Het is licht van gewicht, wordt om het hoofd bevestigd met vier stevige banden en heeft een siliconen gezichtsafdichting die prettig aanvoelt. Bovendien is er een handig ademhalingsventiel, zodat u zonder problemen kunt blijven ademen. Dit zorgt er ook voor dat er minder snel sprake is van warmte- en vochtophoping in het masker. Zo gaat u hiermee voor veiligheid, duurzaamheid én comfort. De verpakking bevat 1 herbruikbaar masker in de maat Medium. 

Dit volgelaatsmasker wordt geleverd zonder stoffilter. Deze kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen, om te zorgen dat u beter beschermd wordt tegen stofdeeltjes en schadelijke gassen.
Specificaties
Merk: 3M Kleur: grijs
Type: volgelaatsmasker Materiaal: siliconen