123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

TN-421 serie

Brother TN-421 toners zijn bij ons het goedkoopst! We hebben originele Brother toners én voordelige toners van het 123inkt huismerk in ons assortiment. Beide zijn verkrijgbaar als standaard capaciteit toner en hoge capaciteit toner. Maak hier uw keuze! Wij bieden u de laagsteprijsgarantie.

Brother TN-421 toners voor de allerbeste prijs. Morgen geleverd!

Brother TN-421 toners zijn beschikbaar in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel en passen uitstekend in een aantal printermodellen uit de Brother DCP-, HL- en MFC-serie. Welke printers dat precies zijn, vindt u bij ‘Veelgestelde vragen’ onderaan deze pagina.

Heeft u één van deze printermodellen op kantoor staan en zijn de toners (bijna) leeg? Dan wil u natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe in huis hebben, het printen gaat namelijk gewoon door. En als het even kan, bestelt u de toners graag voor een scherpe prijs. In dat geval zit u op deze pagina goed. Wij bieden namelijk de laagsteprijsgarantie op originele Brother toners. En wil u écht flink besparen op uw printkosten? Dan bestelt u de nog goedkopere Brother TN-421 toner van het 123inkt huismerk. Met deze toner drukt u een stuk meer vellen af, maar de prijs per pagina ligt lager. Vandaag besteld, is morgen al in huis!

Standaard capaciteit en hoge capaciteit Brother TN-421 toner

Brother TN-421 toners zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Aan de hand van het printgedrag bij u op kantoor, bepaalt u wat het beste bij uw bedrijf past. Met de originele Brother TN-421 toner normale capaciteit (zwart) print u ongeveer 3.000 pagina’s, met de originele toner hoge capaciteit 6.500 pagina’s. Wil u echter nóg meer pagina’s kunnen printen met één toner? Dan raden we u aan om ons huismerk te bestellen. Dat kan namelijk tot wel 750 pagina’s schelen! Het verschil ziet u in onderstaande tabel:
 
Toner Origineel Huismerk Verschil
Zwart (normale capaciteit) 3.000 pagina's 3.250 pagina's 250 pagina's
Zwart (hoge capaciteit) 6.500 pagina's 7.250 pagina's 750 pagina's
Kleur (normale capaciteit) 1.800 pagina's 2.000 pagina's 200 pagina's
Kleur (hoge capaciteit) 4.000 pagina's 4.500 pagina's 500 pagina's

U komt het voordeligst uit met 123inkt huismerk toners

Bij ons bestelt u originele Brother TN-421 toners voor de laagste prijs. Maar het kan nóg voordeliger. Naast originele toners verkopen wij namelijk ook toners van het 123inkt huismerk. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor uw printer en passen dus altijd. Daarnaast is de kwaliteit net zo goed als die van het origineel. Ze zijn geproduceerd door een ISO9001-gecertificeerde fabrikant, dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Maar wat is dan het verschil? De capaciteit (u kan tot 750 meer pagina’s printen!), de prijs én de garantie. Wij geven levenslange garantie op onze huismerk toners. Ze zijn overigens ook verkrijgbaar als voordelig multipack. Zo bespaart u nog meer op uw printkosten!

Om direct mee te bestellen

Veelgestelde vragen

In welke printer past de Brother TN-421 toner?

De Brother TN-421 toner past in de volgende modellen uit de DCP-, HL- en MFC-serie:
  • MFC-L8900CDW
  • MFC-L8690CDW
  • CP-L8410CDW
  • HL-L8260CDW
  • HL-L8360CDW
Bij 123inkt.be bestelt u eenvoudig en snel de juiste toner voor uw printer. U zoekt op printertype of toner nummer en krijgt vervolgens een overzicht van de toner(s) die voor uw Brother printer geschikt zijn.

Waar kan ik het goedkoopst Brother TN-421 toners bestellen?

Bij 123inkt.be koopt u Brother TN-421 toners voor de laagste prijs. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. U komt het voordeligst uit met toners van het 123inkt huismerk. Deze goedkopere variant bevat meer tonerpoeder, zodat u nog meer vellen kan printen.


Heeft u vragen over het bestellen van Brother TN-421 toners? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.